|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Въпрос за CD Changer Sony CDX737 и Фиат Брава
Автор |
Съобщение |
VALIO_RACING
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 4:51 pm Мнения: 7 Местоположение: Варна
|
 Въпрос за CD Changer Sony CDX737 и Фиат Брава
искам да ви попитам за този чейнджър. намерих го за много смешна цена, само че не знам дали ще свърши работа. някой закачал ли такова нещо на оригиналното радио, което е с възможност за чейнджър контрол на бравата? имам пуснат кабел отзад до багажника, но не знам дали ще е възможна връзката с радиото??
колата не е във варна, където съм и където е чейнджъра, за това не мога да направя опита
http://an4e7o.hit.bg/DSC07773.JPG
благодарности на включилите се 
_________________ кара FIAT PUNTO HSD 1.2 75ps
|
Съб Фев 16, 2008 3:57 pm |
|
 |
Rokambol
|
Според мен няма начин това да се върже с оригиналното радио. SONY си поддържат собствен интерфейс, който е несъвместим с немския.
|
Съб Фев 16, 2008 11:44 pm |
|
 |
mihr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 15, 2008 2:13 pm Мнения: 88 Местоположение: София
|
 Re: Въпрос за CD Changer Sony CDX737 и Фиат Брава
VALIO_RACING написа: искам да ви попитам за този чейнджър. намерих го за много смешна цена, само че не знам дали ще свърши работа. някой закачал ли такова нещо на оригиналното радио, което е с възможност за чейнджър контрол на бравата? имам пуснат кабел отзад до багажника, но не знам дали ще е възможна връзката с радиото?? колата не е във варна, където съм и където е чейнджъра, за това не мога да направя опита http://an4e7o.hit.bg/DSC07773.JPGблагодарности на включилите се 
Колега ако си се отказал за монтажа на CD-то продаваш ли кабела от касетофона до CD-то, евентуално колко пари и пусни една снимка на буксите, отпред която влиза в касетофона и отзад която влиза в CD-то. Питам те понеже аз имам оригинален чейнджър, но нямам кабел.
|
Чет Юни 19, 2008 2:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|