|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Проблем със стопове и крушки за Coupe
Автор |
Съобщение |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
 Проблем със стопове и крушки за Coupe
каква крушка ми трябва че влезнах в 1-2 магазиа и ми виакт че те нямали каталог и нямали как да проверят да съм им бил казал аз каква крушка им трябва...
някой да знае нещо по въпроса?
Последна промяна forkson на Пон Фев 04, 2008 6:22 pm, променена общо 1 път
|
Пон Фев 04, 2008 2:11 pm |
|
 |
mitenceto89
Кара балканче
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 5:34 pm Мнения: 43 Местоположение: Ямбол
|
_________________ Fiat Brava SX 1.4 12V
|
Пон Фев 04, 2008 4:34 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
хмм проблема се оказа странен поне за мен... смених крушката със такава с 2 светлини защото до колкото знам е такава и поне другия стоп е такъв...
смених я , но интересното беше че беше сложена крушка със една светлина само , сложих новата със 2те светлини и стопа продължава да не свети...
някой да се досеща къде може да е проблема ?
Пон Фев 04, 2008 4:38 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Ако старата ти крушка е била само с една светлина,новата не свети защото на тая с една жичка плюса е в центъра на крушката,а на тия с 2 жички има 2 плюса-по един за всяка светлина,като се намират в краищата на крушката и не правят контакт с плюса идващ от колата защото той е в средата.С други думи разминават ти се захранванията. 
|
Пон Фев 04, 2008 7:29 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
|
мерси , но пак не ми стана ясно..теост каква крушка ми трябва ме интересува имайки предвид че и при двата варянта стопа продължава да не си работи или какво трябва да се направи?
Пон Фев 04, 2008 7:45 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
По каталога на Филипс се водят P21/5w тоест тия дето си сложил с двете жички.За мене има 2 варианта от тука натам-или са ти нагоряли контактите за захранване от колата (там където ляга крушката).Това можеш да се опиташ да го отстраниш като при натиснат педал на спирачките натискаш и въртиш крушката докато не светне.Ако не светне пробвай да надраскаш с отверка контактите евентуално ако са окислили или нагоряли.Ако и тия неща не помогнат виж стига ли ток до контактите за лампата.Мериш с Мултицет напрежение и ако няма търсиш къде ти се губи тока.Ако има нещо пиши.
|
Пон Фев 04, 2008 8:11 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Крушката трябва да е с две светлини защото освен за стоп тя е и за габарити(когато си включиш фарове).А затова че не свети-погледни предпазителите,защото има отделни предпазители за лява и дясна светлина
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Пон Фев 04, 2008 8:33 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
|
ше видя това да надраскам там където прави контакт защото най вероятно там някъде да не дава контакт.... това което ме одиви като цяло е КОЙ ли идиот е сложил крушка с една светлина >! :evil:
Вто Фев 05, 2008 2:29 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|