|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Не ми свети левия фар !!!!!!!!!!
Автор |
Съобщение |
borntofuck
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 11:40 pm Мнения: 59 Местоположение: Димитровград
|
 Не ми свети левия фар !!!!!!!!!!
Моята питанка е каде можи да ми се е изгубил тока на левия фар като до вчера светеше а днес не иска. Замервах на буксите тока , до десния фар има ток и свети а левият няма !!!!!!! Помислих си за бушоните но той бушона е 1 и е за двата фара ако не се лъжа !??? говоря за каси светлини. Някакви предположения каде да го търся тоя ток  ???
_________________ Fiat Bravo 14/12_SX
Имам аз една мечта, да карам скапана кола, руси мацки в нея да возя и в г......а да им го сложа
|
Съб Фев 02, 2008 6:18 pm |
|
 |
sok1
|
Колега, ако кажеш и за каква кола става дума... 
|
Съб Фев 02, 2008 11:55 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Колега, ако кажеш и за каква кола става дума... 
Доколкото знам иде реч за Фиат Браво 1.4 12в 1997 г. 
|
Нед Фев 03, 2008 12:01 am |
|
 |
sok1
|
Не е един бушон. За всяка къса светлина си има отделен бушон.
|
Нед Фев 03, 2008 12:10 am |
|
 |
borntofuck
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 11:40 pm Мнения: 59 Местоположение: Димитровград
|
колегата явно задълбочено прочита всяка тема  колата е Браво 1,4/12 97г. А за кои бушони става дума и каде са тези до волана ?????? или ........ !? че трябва да го оправя по скоро защото тая вечер в тая гъста мъгла ........ "си търся късмета"
Имам аз една мечта, да карам скапана кола, руси мацки в нея да возя и в г......а да им го сложа
|
Нед Фев 03, 2008 12:30 am |
|
 |
sok1
|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Фев 03, 2008 3:42 am |
|
 |
borntofuck
Кара Симсонка
|
колкото и да ми е нприятно да си го призня "малко съм будала" вчера гледах мерих тока а хич не се сетих за бушоните и че всеки фар е поотделно  но днес рано сутринта си реших проблема като си купих 1 комплект бушончета  и мерси за схемата колега. И искам да попитам като цяло някои има ли ръководството или тези книжки които са с колата преведени ??????
|
Нед Фев 03, 2008 1:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|