|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Температурен датчик на ДВГ или термостат?
Автор |
Съобщение |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
 Температурен датчик на ДВГ или термостат?
ето на снимката съм показал до къде ми стига стрелката за тем. , но отбелязвам че си имам парно, колата не ми е правила кой знае какво проблеми, перката се включва, въпроса ми е дали от датчика на темп на ДВГ (дадоха ми 22лв цена за него) или от термостът?(а пък за него ми дадоха 20 лв цне -италиански)!
а имам и друг въпрос това ли е темп. датчик на ДВГ

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Яну 25, 2008 2:41 pm |
|
 |
bogdan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 7:41 pm Мнения: 34 Местоположение: Перник
|
Да, това е темп. датчик, и на мене стрелката ми седи на това положение,много рядко отива към средата и се включва перката, имам парно но все пак мисля че това не е нормалната температура. Цените които са ти дали са нормални, ако смениш датчика и термостата пиши дали има някаква промяна в температурата.
|
Пет Яну 25, 2008 4:44 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
ок , ще изчакам още някое друго мнение и ще започна с датчика, ма дали ще мога сам да го сменя :roll:
|
Пет Яну 25, 2008 5:29 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Температурен датчик на ДВГ или термостат?
bmahob написа: ето на снимката съм показал до къде ми стига стрелката за тем. , но отбелязвам че си имам парно, колата не ми е правила кой знае какво проблеми, перката се включва, въпроса ми е дали от датчика на темп на ДВГ (дадоха ми 22лв цена за него) или от термостът?(а пък за него ми дадоха 20 лв цне -италиански)! а имам и друг въпрос това ли е темп. датчик на ДВГ 
За Пунто 75 това , в общи линии е нормалното показание на уреда или поне малко над това!
Можеш евентуално да направиш опит с по-евтиния датчик, той е за уреда на таблото, но рзликата няма да е значима!
Ако двигателя бързо достига тази температура, значи термостата ти е наред!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Яну 28, 2008 2:35 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
ми барзо достига значи няма да сменям нищо  , защото си имам супер парно , а и темп понякога си мдига и малко над нея, достигал съм и средата ма на яко катеренен, и перката си се включва, когато темп дигне над тая черта!
Мерси хит-ко!!!!
|
Пон Яну 28, 2008 2:50 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|