|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Смяна на крушката на ляв фар на Браво
Автор |
Съобщение |
haz
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Юли 10, 2007 5:16 pm Мнения: 15 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Смяна на крушката на ляв фар на Браво
Здравейте колеги! Прегледах темите, но никъде не успях да намеря упътване за смяна на изгоряла крушка за ляв фар. Десната вече я сменях и там нещата не са сложни, обаче с левия фар изглежда някак си по-трудно. Отгоре над фара минава някакъв маркуч за въздух и достъпа до фара е силно затруднен. Някой може ли да ме консултира как се процедуира със смяната? Или ако е много сложно да ме упъти къде около Люлин да отида да ми я сменят.  Мерси!
Последна промяна haz на Чет Дек 27, 2007 8:57 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 27, 2007 8:40 pm |
|
 |
StevenS
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 7:03 pm Мнения: 24 Местоположение: София
|
най-лесно е да свалиш въздуховода от който излиза въпросния палавник, три винта с ключе 10  наздраве
_________________ Fiat Bravo JTD 105 GT - стъпва тук там
|
Чет Дек 27, 2007 8:48 pm |
|
 |
Dido1983
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 12:08 pm Мнения: 111 Местоположение: Габрово
|
А нищо не се сваля само махаш маркуча и всичко е като на десния  тои се вади !!!
_________________ Браво 1.6/16V Нека си живеем живота, а не да се борим за него по пътищата!!!!!
|
Чет Дек 27, 2007 11:38 pm |
|
 |
sok1
|
Както каза колегата Dido1983, сваляш гумения въздуховод (маркуч) и левия фар става лесно достъпен. Внимавай само при свалянето да не счупиш пластмасата за захващане на в точки 1.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Дек 28, 2007 1:36 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Здр колеги. Попитах в една друга тема, не получих отговор и пак ще попитам :-) Освен с копчето на таблото, фаровете могат ли да бъдат регулирани допълнително, защото на уж най-далечната ми точка - пак ми е на 2 метра пред колата и нищо не виждам 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Съб Яну 12, 2008 11:51 am |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Made1nFIAT написа: Здр колеги. Попитах в една друга тема, не получих отговор и пак ще попитам :-) Освен с копчето на таблото, фаровете могат ли да бъдат регулирани допълнително, защото на уж най-далечната ми точка - пак ми е на 2 метра пред колата и нищо не виждам 
Има по една пластмасова врътка на фаровете, достига се до нея със звездообразен ключ през отвори над фаровете, спираш пред някоя стена и си ги регулираш, на моята лично не виждам някъкъв особен ефект от бутона на таблото, може и да не работи...
Ползвах горната снимка, само две кръгчета добавих (черни), да не ме съди някой за авторски права. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Съб Яну 12, 2008 12:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|