Автор |
Съобщение |
dek
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Дек 31, 2007 12:30 pm Мнения: 25 Местоположение: София 12 Илинден
|
 Чейнджър за Мареа?!
Здравейте "колеги" от скоро съм горд собственик на една Марейчица чийто каскетофон има ЦД чейнджър контрол с изведено кабелче в багажника.Въпроса ми е какво устроиство да взема и по важно е откъде да го купя. 
_________________ Fiat Marea 2.0 20v HLX
Чичо Фичо
|
Пон Дек 31, 2007 12:49 pm |
|
 |
Petio__83
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 5:29 pm Мнения: 34 Местоположение: Панагюрище
|
Да ти кажа чесно аз търся чеиджър от половин година но безуспех е ти поне имаш кабел значи поне е имала твойта и е смъкнат несъм обикалял само автокъщите по горубляне иначе по магазините посто няма доколкото ми е известно трябва да е грундиг
Успех в търсенето ако намериш повече обади се ще взема и аз и добре дошъл във форума и ЧНГ
_________________ Fiat Marea Weekend HLX 1.9TD 99` 100ps
|
Вто Яну 01, 2008 1:40 pm |
|
 |
dek
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Дек 31, 2007 12:30 pm Мнения: 25 Местоположение: София 12 Илинден
|
 Чейнджър за Мареа?!
окей нямаш проблем ако открия нещо ще свиркам....Честита и на вас Нова ГОдина  и мерси за топлото посрещане във форума  а помеждудругото се чудя и за ФМ трансмитер дали не е вариант в краен случай....все пак не ми се маха тоя каскетофон  или в най краен случай ще си слушаме кротко радийце и това си е 
_________________ Fiat Marea 2.0 20v HLX
Чичо Фичо
|
Вто Яну 01, 2008 6:19 pm |
|
 |
Petio__83
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 5:29 pm Мнения: 34 Местоположение: Панагюрище
|
трансмитер е решение аз ползвам и в момента докато намеря чейнджър но ако си купуваш трансмитер гледай да е с дисплей по удачният вариант поне ще гледаш на коя песен си
_________________ Fiat Marea Weekend HLX 1.9TD 99` 100ps
|
Вто Яну 01, 2008 10:50 pm |
|
 |
bob4017
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 10:51 am Мнения: 80 Местоположение: Благоевград
|
Трансмитерчето е много хитра джаджа и аз съм с трансмитер  аз моя го взех от Хенди за 40 лв. с диспей и ДИСТАНЦИОННО  удачен временен вариант а защо не и постоянен  дано си намериш час по скоро 
|
Вто Яну 01, 2008 11:17 pm |
|
 |
ishen
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Авг 11, 2007 8:56 am Мнения: 37 Местоположение: София 19 Люлин
|
На моята МАРЕА няма напрежение на гнездото на запалката,когато не е на контакт ключа.При вас така ли е?Незнам дали пречи но трансмитера се вкл.в гнездото и да държиш колата на контакт?
_________________ Fiat Marea 1.9 TD100 97
|
Вто Яну 08, 2008 3:30 pm |
|
 |
Rokambol
|
ishen написа: На моята МАРЕА няма напрежение на гнездото на запалката,когато не е на контакт ключа.При вас така ли е?Незнам дали пречи но трансмитера се вкл.в гнездото и да държиш колата на контакт?
Да, така е. За да се ползва пълноценно трансмитера, трябва да се преправи инсталацията.
|
Вто Яну 08, 2008 5:35 pm |
|
 |
ishen
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Авг 11, 2007 8:56 am Мнения: 37 Местоположение: София 19 Люлин
|
Rokambol написа: ishen написа: На моята МАРЕА няма напрежение на гнездото на запалката,когато не е на контакт ключа.При вас така ли е?Незнам дали пречи но трансмитера се вкл.в гнездото и да държиш колата на контакт? Да, така е. За да се ползва пълноценно трансмитера, трябва да се преправи инсталацията. Но от къде най-удачно може да се захрани,за да има винаги напрежение?Може би от радиото или нова жица от бушоните?
_________________ Fiat Marea 1.9 TD100 97
|
Вто Яну 08, 2008 6:27 pm |
|
 |
sok1
|
Тозиколега МАЙ има един чейнджър за продаване.
|
Вто Яну 08, 2008 8:04 pm |
|
 |
mihr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 15, 2008 2:13 pm Мнения: 88 Местоположение: София
|
 Re: Чейнджър за Мареа?!
dek написа: Здравейте "колеги" от скоро съм горд собственик на една Марейчица чийто каскетофон има ЦД чейнджър контрол с изведено кабелче в багажника.Въпроса ми е какво устроиство да взема и по важно е откъде да го купя. 
Колега ако си се отказал от чейнджъра продаваш ли си кабела и колко струва. Пусни снимчици ка буксите отпред в касетофона и отзад в багажника. Интересувам се сериозно.
|
Чет Юни 19, 2008 2:15 pm |
|
|