Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:42 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Настройка касетофон 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Настройка касетофон
купих си нов касетофон за марийката и сега незнам как да го настроя (часовника най вече) и как да извадя касетката мъчих се пулих се и нищо касетофона е този модел http://images22.snimka.bg/004692635.jpg

Пет Дек 14, 2007 7:57 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Моят е другият модел, но ще ти кажа как аз настройвам часовника, дано и при теб е така.Трябва да бъде на радио и натискаш продължително копчето за показване на часа(кръгче с две стрелки).Появява се надпис М1или М2.След това над бутоните за запаметени станци има надписи:h+,h-,min+,min-.Стях се настройва час и минути ръчно.
За да се извади касетата трябва да имаш капче със стандартна картинка за изваждане на касетката.Касетката ще излезе след като натиснеш копчето и се отвори капачето отпред.Това ще стане ако механиката е наред.
Успех колега.

Съб Дек 15, 2007 11:24 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Petio__83 ... Колега искам да те попитам от каде си го взе този оригинален касетофон (порачал ли си си го или от някои магазин от тук) ... Защото и аз искам да сменя моя касетофон със CD ...
Благадаря предварително :-) ...

Съб Дек 15, 2007 11:55 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
стария модел е доста по разли4ен от този няма копче с часовниче и м1 м2 дисплея е мн по различен и касетата незнам откаде се вади има едно копче като го натиснеш и се отваря капачето а касетофона си го поръчах тука от форума от раздел продава от перник по куриер и изпреварих няколко кандидати но заради него поръчах и доста др неща които ми костваха доста кинти ако някой знае да помага с настройката на този касетофон

Съб Дек 15, 2007 12:24 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Съжелявам за повторенията, но нещо стана с връзката.

Съб Дек 15, 2007 12:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
docenta написа:
Съжелявам за повторенията, но нещо стана с връзката.

Оправено! :cool:

Съб Дек 15, 2007 7:32 pm
UNREAD_POST Re: Настройка касетофон
Petio__83 написа:
купих си нов касетофон за марийката и сега незнам как да го настроя (часовника най вече) и как да извадя касетката мъчих се пулих се и нищо касетофона е този модел http://images22.snimka.bg/004692635.jpg

От тукси избери fiat marea workshop manual - Volume 3 - Electrical Equipment - и сваляш 16.99 Range.
Там има подробно описание на този тип касетофон (AD 182 H2)

Съб Дек 15, 2007 8:56 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Re: Настройка касетофон
sok1 написа:
Petio__83 написа:

От тукси избери fiat marea workshop manual - Volume 3 - Electrical Equipment - и сваляш 16.99 Range.
Там има подробно описание на този тип касетофон (AD 182 H2)

Часовникът се настройва по следния начин:
Натискаш и задържаш копчето EXP (долу вдясно), докато се чуе звуков сигнал. Така влизаш в т. нар. "експертно меню". Сега вече с бутоните h+/h- (2/3) настройваш часа, а с m+/m- (4/5) - минутите. Като си готов, пак натискаш и задържаш EXP и излизаш от експертното меню. Това е.

Вто Дек 18, 2007 10:22 pm
Профил
UNREAD_POST 
Днеска си сложих оригиналния касетофон,че CD-то нещо ми омръзна.Интересно ми е при Вас постоянно ли свети дисплея?Примерно сега колата не работи и е заключена,касетофона е изгасен,обаче дисплея си свети постоянно...

Съб Фев 09, 2008 7:08 pm
UNREAD_POST 
Колеги помагайте,че нощеска как свети тоя дисплей-цепи мрака.И кьоравите джамбази ще разберат,че има нещо интересно.Какво може да не е свързано както трябва.Утре ще го разбъзикам и най-вероятно ще се справя,ама ми е интересно от какво се набърква.

Съб Фев 09, 2008 8:16 pm
UNREAD_POST 
Не трябва да свети. Светва само когато го вкключиш или когато пуснеш габаритите. Ако пък е включен и свети, когато пуснеш габаритите интензитета на осветяване на дисплея малко намаля. Най-вероятно имаш подаден +12В на пинчето Dimmer (lights) на конектор А.

Съб Фев 09, 2008 8:29 pm
UNREAD_POST 
На мене ми се върти в главата,че може да е от това,че имам усилвател и не съм му разкачал стартиращата жица от евробуксата,а тъй като той си има захранване може по някакъв начин това да го бъзика и да му връща някакъв сигнал,че нещо работи и затова свети.

Съб Фев 09, 2008 10:47 pm
UNREAD_POST 
Нали не ме свърта така да ми свети дисплея,та излизах преди малко да го ръчкам да изгасне.Теорията ми за връзка с усилвателя пропадна :-( .Оказа се,че на оригиналното радио не му трябват вързани на куп 2-те жици жълта и червена към захранването (както трябва да е при новите модели ЦД-та).Работи само с червената,а ако е вързана и жълтата го кара да привлича излишни погледи към колата :D

Съб Фев 09, 2008 11:57 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
а имате ли идея как се запаметяват радиостанциите ? :-( всичко по упътването ми е на италиански нищичко не мога да вдяна...

Вто Мар 18, 2008 11:18 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
tiho_ganeff2 написа:
а имате ли идея как се запаметяват радиостанциите ? :-( всичко по упътването ми е на италиански нищичко не мога да вдяна...

Натискаш и задържаш съответното копче от 1 до 6 за около 3-4 сек и си готов. :cool:

Вто Мар 18, 2008 11:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща