|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Мигачи - ту ги има, ту ги няма!
Автор |
Съобщение |
Ristaki
Регистриран на: Съб Юли 30, 2005 9:08 am Мнения: 3 Местоположение: София, Младост-1
|
 Мигачи - ту ги има, ту ги няма!
Преди седмица си купих Брава 1,6 и днес за втори път мигачите работеха /по скоро не работеха/ когато си поискат. А в София това си е ужас. Първият път когато изчезнаха ги нямаше никакви, но на другия ден си работеха без проблем. Сега уж работеха и по време на завиване най неочквано изключват, при следващ опит могат да сработят нормално или въобще да не реагират. Тези капризи важат и за леви, и за десни, и за аварийни. Общощто и при двата случая ми се струва, че е влагата, но въобще не съм сигурен. Ще ви моля да изкоментирате проблема, пък ако може и някой полезен съвет като за дилетант! Благодаря!
|
Пон Авг 08, 2005 11:48 pm |
|
 |
Yavor
|
Колега, намери релето на мигачите - пускаш на аварийки когато ти работят и намираш в колата кое реле цъка - обикновено се намира до пушоните. След това го виж дали не се е поизмъкнало от леглото си - сличвало ми се е това. Почисти му клемите, ако ти се струва че много леко влиза натегни всички крачета много леко в някоя посока и виж дали проблема продължава. Ако да - най добре е когато изчезнат прио електричар да ти търси проблема. Ама аз смаятам че е от релето - ако намериш от някъде едно резервно реле - смени го и виж дали ще имаш проблеми.
|
Вто Авг 09, 2005 9:23 am |
|
 |
bobi
Регистриран на: Вто Фев 15, 2005 5:42 pm Мнения: 2 Местоположение: София
|
погледни и ключа за аварйните понякога и той се базика,виж също и буксите който отиват за ключа на мигачите (корите на самия волан)може да са хлабави или окислени.
|
Вто Авг 09, 2005 12:19 pm |
|
 |
Petrov
|
И аз мога да дам съвет като колегата, да си погледнеш ключа за авариините. Старият ми ключ беше с едни пластинки вътре които умекват, а през авариините върви цялата "мрежа" на мигачите.
|
Сря Авг 10, 2005 1:36 am |
|
 |
Ristaki
Регистриран на: Съб Юли 30, 2005 9:08 am Мнения: 3 Местоположение: София, Младост-1
|
Благодаря ви колеги. Наистина от релето беше проблема /а то се намира точно под волана?! /. Имаше една две проблемни спойки. Презапоихме ги и сега няма проблеми.
|
Съб Авг 13, 2005 1:54 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|