|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Вързване на CD KENWOOD, как?
Автор |
Съобщение |
tiki
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:18 pm Мнения: 18 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Вързване на CD KENWOOD, как?
Здравейте купих си мп3 кенуд и си го вързах в колата с евро букса без проблем, лошото е обаче че когато изключа колата от контакт сд то също се изключва и си забравя напълно настройките - радиостанции, часовник, еквалайзер. Какво да направя. Колата ми е Фиат Браво 1.4 12в '97
|
Пон Ное 26, 2007 12:14 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Трябва и двата плюса на радиото да свържеш към постоянния плюс на колата. Когато връзвах моето радио се наложи да разменя 2 пера на евробуксата на колата. Не помня точно кои пера, но с волтметър лесно се хваща къде имаш постоянно захранване.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Ное 26, 2007 12:29 pm |
|
 |
stormi
|
И при мен беше така.Преди около 4 дни свързах cd-то и като изключа от контакт се губеха всички настройки.Взех и отворих капака за бушоните и имаше една оголена червена жичка и намотано там изолирбанд.Размотах я и за да разбера дали има постоянно ток на нея взех и свалих една крушка от задният ляв стоп и с една жичка като пипнах и светна(това го споменавам ако нямаш волтметър), което значи, че имаш постоянен ток.Свързваш с една жица към плюса и си готов.
|
Вто Ное 27, 2007 11:31 pm |
|
 |
grisha1
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 8:30 pm Мнения: 26 Местоположение: Бургас
|
Така колега на кенулда има чарвена и жълта на буксата на сд-то значи при фятите на евро буксата са разменени местата чарвения кабел го режиш и го сварзваш към жълтия говоря буксата само на сд-то и става работата. 
|
Сря Ное 28, 2007 9:10 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
Колега червения и жълтия от CD-то ги свързваш към чевения на колата. на моето CD си има 2ва извода на червения кабел и там вързах и жълтия. Дано ме разбираш, че не ме бива много да обяснявам. 
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Сря Ное 28, 2007 9:46 pm |
|
 |
grisha1
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 8:30 pm Мнения: 26 Местоположение: Бургас
|
Колега значе така няма да се разберем отиваш в някои магазин и си зимасх обикновена пробна лампа на 12волта за кола сваляш цд-то и мериш на буксата на колата каде ти е постояния + и там варзваш.
И така няма да има проблем когато я гасиш да ти спира и цд-то.
|
Чет Ное 29, 2007 9:10 pm |
|
 |
stormi
|
grisha1 написа: Колега значе така няма да се разберем отиваш в някои магазин и си зимасх обикновена пробна лампа на 12волта за кола сваляш цд-то и мериш на буксата на колата каде ти е постояния + и там варзваш. И така няма да има проблем когато я гасиш да ти спира и цд-то.
Най-лесно става да свали някоя крушка от стопа и с една жица да пипне на някоя жица и ще си покаже дали има постоянен ток.Аз така пробвах:)Успех 
|
Чет Ное 29, 2007 11:17 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|