Дата и час: Пет Юли 11, 2025 2:10 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Задна тонколона за Marea Weekend 
Автор Съобщение
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Задна тонколона за Marea Weekend
Изгоряла ми е едната задна тонколона в Мареата (комби е колата). Размених двете задни колони, за да проверя дали проблемът не е в окабеляването - не е, едната си работи и на двете места, другата не ще :( Откъде мога да си намеря такава колонка, или направо да си купя две нови - стандартни ли са в Мареата комби?

Пет Ное 23, 2007 4:29 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И аз търся задни, ама може и цял комплект - 6 бр - задни, предни и над таблото.

---------------------------------
Изображение

Пет Ное 23, 2007 5:57 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST Re: Задна тонколона за Marea Weekend
yerdna написа:
Изгоряла ми е едната задна тонколона в Мареата (комби е колата). Размених двете задни колони, за да проверя дали проблемът не е в окабеляването - не е, едната си работи и на двете места, другата не ще :( Откъде мога да си намеря такава колонка, или направо да си купя две нови - стандартни ли са в Мареата комби?

Ако отидеш в някой магазин и кажеш "дайте ми колонка за Мареа комби", ще те гледат и ще ти се радват :-D . По добре вземи старата колонка и с нея - в накой магазин за озвучителна техника. А вече една или две - ти си решаваш. Аз бих си взел една. Но саунд маняците биха ти препоръчали 4 (да не кажа 6).

Пет Ное 23, 2007 6:50 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Re: Задна тонколона за Marea Weekend
sok1 написа:
yerdna написа:

Ако отидеш в някой магазин и кажеш "дайте ми колонка за Мареа комби", ще те гледат и ще ти се радват :-D . По добре вземи старата колонка и с нея - в накой магазин за озвучителна техника. А вече една или две - ти си решаваш. Аз бих си взел една. Но саунд маняците биха ти препоръчали 4 (да не кажа 6).

Баш така и ще направя - смъкнах я и утре с нея и с табличката с техническите спецификации - в техномаркет, пък там ще видим има ли такъв тип колонки изобщо :-D

Пет Ное 23, 2007 7:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не знам дали Техномаркет е най-удачното място за пазаруване (може и да е пък, кой знае). Сещам се за 2 магазина (един срещу друг са) на ул. Поп Богомил (от Лъвов мост, по Мария Луиза, към центъра, първата в ляво), има на Пиротска и т.н.

Пет Ное 23, 2007 7:43 pm
UNREAD_POST 
В Техномаркет, колонките вървят по два броя. Една никой няма да ти даде :cool:

Съб Ное 24, 2007 1:32 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST задни колони
Кажете какъв размер са задните колони?

Съб Ное 24, 2007 9:40 am
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Взех си две колонки от Техномаркет. Blaupunkt GTx 352. 39 лева двете, идват с кабели и винтове/планки за монтаж, но като гледам, няма да ги ползвам - носех си оригиналната колонка от Мареата и новите са 1:1 като размер със старата, даже отворите за винтовете съвпадат
Ето и размерите:
Дълбочина на вграждане 37,0 mm
Диаметър на колонката 86,8 mm
Диаметър при отворите за вграждане 103,0 mm
http://www.blaupunkt.com/de/7606452002_main.asp (на немски е, ама се разбира :) )
Естествено, оригиналните колонки са с един специален жак, та сега ще трябва все пак да ходя при някой да ми ги свърже... :evil: Да ми препоръчате някой електричар в София???

Съб Ное 24, 2007 8:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
режат се кабелите старите и се наставят с обувките на новите кабели.няма смисъл от електричар само парите да ти взима.

Съб Ное 24, 2007 9:55 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
yerdna написа:
Взех си две колонки от Техномаркет. Blaupunkt GTx 352. 39 лева двете, идват с кабели и винтове/планки за монтаж, но като гледам, няма да ги ползвам - носех си оригиналната колонка от Мареата и новите са 1:1 като размер със старата, даже отворите за винтовете съвпадат
Ето и размерите:
Дълбочина на вграждане 37,0 mm
Диаметър на колонката 86,8 mm
Диаметър при отворите за вграждане 103,0 mm
http://www.blaupunkt.com/de/7606452002_main.asp (на немски е, ама се разбира :) )
Естествено, оригиналните колонки са с един специален жак, та сега ще трябва все пак да ходя при някой да ми ги свърже... :evil: Да ми препоръчате някой електричар в София???

Можеш ли да пуснеш снимки на новите и старите колони, също ако си снимал в разглобено състояние?

Благодря!

---------------------------------
Изображение

Вто Ное 27, 2007 10:39 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]