|
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Относно задните говорители на Бравата
Автор |
Съобщение |
Тошко
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 3:15 pm Мнения: 5 Местоположение: Карнобат
|
 Относно задните говорители на Бравата
Колеги, много изчетох но така и не рабрах. Някой намери ли тези кабели които достигат до местата за задните говорители на Бравата къде им е другия край??
|
Пон Ное 19, 2007 6:15 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
за кой край става въпрос разясни, предния или задния?
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Пон Ное 19, 2007 9:10 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Другия край би трябвало да се намира при кабелите, свързани за стандартното радио, поне при мен беше така, успех!
|
Пон Ное 19, 2007 9:42 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
аз пък си взех колата и въобще нямам колони отзад, нито пък кабели натам :( и един приятел ми каза, че ще ми струва 40 лв да ми ги пуснат до отзад.
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пон Ное 19, 2007 9:49 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
не може да няма и аз така си мислих но се оказа че са зад кората на калника в багажника, кабелите са с жълта букса ако не се мелъжа ,а другия им краи излиза горе на буксата на касетофона,ориентирай се по цвета на кабелите.просто не може да не е окабелена освен ако предишния собственик не е изкормил кабелите.А таква букса трябва да има и от двете страни не съм сигурен за цвета им само,ама утре ще погледна и ще знам със сигурност
Последна промяна 6emetron на Пон Ное 19, 2007 10:14 pm, променена общо 1 път
|
Пон Ное 19, 2007 9:58 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
ааа ама аз я знам тази букса :? ама мислех, че не може да е за колоните :roll:
|
Пон Ное 19, 2007 10:00 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
|
за тях е и като бях с оригиналния касетофон като свързвах говорители към тях не свиреха, но като сложих сидито всичко си дойде на мястото, явоно оригиналния няма толкова изходни канали
|
Пон Ное 19, 2007 10:07 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
|
това много ми улеснява работата, мерси за информацията :!:
|
Пон Ное 19, 2007 10:18 pm |
|
 |
Rokambol
|
Made1nFIAT написа: аз пък си взех колата и въобще нямам колони отзад, нито пък кабели натам :( и един приятел ми каза, че ще ми струва 40 лв да ми ги пуснат до отзад.
Много е, освен ако в цената не влиза и рязане на кората и монтаж на говорители.
|
Пон Ное 19, 2007 11:40 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
|
Rokambol написа: Made1nFIAT написа: аз пък си взех колата и въобще нямам колони отзад, нито пък кабели натам :( и един приятел ми каза, че ще ми струва 40 лв да ми ги пуснат до отзад. Много е, освен ако в цената не влиза и рязане на кората и монтаж на говорители.
каза ми го един приятел, който е ходил да му пускат кабели към багажника за туба. Явно тук се променят нещата :?
Колко е нормално да струва тази операция ?
|
Вто Ное 20, 2007 12:03 am |
|
 |
Rokambol
|
Малко ме е срам да си кажа, ама за такова нещо не трябва да се търси повече от 10-15лв. Пак ще ме критикува жената, ако прочете това, че не си ценя труда, ама си е така. Аз ти се чудя защо не се хванеш сам? Цялата работа отнема около 1 час, без да броим свалянето на радиото, ако е оригиналното. Чисто сам, при това в дъждовно време, прекарах инсталацията си по всички правила на електротехниката. Даже използвах пътя и щипките на оригиналната. Това на Мареа, по-дълга от твоята, с повече пластмаси за разкачане и т.н. Хващай отверката и на се чуди.
|
Вто Ное 20, 2007 12:49 am |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
|
Rokambol написа: Малко ме е срам да си кажа, ама за такова нещо не трябва да се търси повече от 10-15лв. Пак ще ме критикува жената, ако прочете това, че не си ценя труда, ама си е така. Аз ти се чудя защо не се хванеш сам? Цялата работа отнема около 1 час, без да броим свалянето на радиото, ако е оригиналното. Чисто сам, при това в дъждовно време, прекарах инсталацията си по всички правила на електротехниката. Даже използвах пътя и щипките на оригиналната. Това на Мареа, по-дълга от твоята, с повече пластмаси за разкачане и т.н. Хващай отверката и на се чуди.
да ама това ще стане на заплата, че сега да си прекарвам кабели(ако няма) без да има какво да свържа с тях :roll: по-натам ще ти пратя ЛС да ми обясниш това-онова  , ако не е проблем.
|
Вто Ное 20, 2007 12:53 am |
|
 |
Rokambol
|
Нямаш проблем. Когато си готов, пиши.
|
Вто Ное 20, 2007 1:47 am |
|
 |
Тошко
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 3:15 pm Мнения: 5 Местоположение: Карнобат
|
6emetron написа: не може да няма и аз така си мислих но се оказа че са зад кората на калника в багажника, кабелите са с жълта букса ако не се мелъжа ,а другия им краи излиза горе на буксата на касетофона,ориентирай се по цвета на кабелите.просто не може да не е окабелена освен ако предишния собственик не е изкормил кабелите.А таква букса трябва да има и от двете страни не съм сигурен за цвета им само,ама утре ще погледна и ще знам със сигурност
Разбрах те колега, но при мен нещо не е така. Отпред на буксата за касетофона излизат само две двойки кабели за говорители. До където успях да бръкна кабела си е бандажиран и все едно не е пипан.
|
Вто Ное 20, 2007 1:33 pm |
|
 |
u_bo
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Юли 16, 2007 12:24 am Мнения: 35 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Тошко написа: Разбрах те колега, но при мен нещо не е така. Отпред на буксата за касетофона излизат само две двойки кабели за говорители. До където успях да бръкна кабела си е бандажиран и все едно не е пипан.
да,
при мен кабелите за задните свършваха при букса в отделението с бушоните и релетата отпред вляво пред шофьора.
свършваха в 'мъжкото' а отсреща в женското нямаше кабели.
по цвета много лесно се познава и после за да си сигурен ги прозвъняваш с един мултицет със пищялка.
за 10 минути ги намерих.
|
Вто Ное 20, 2007 11:54 pm |
|
|