|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 11:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Koki
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:18 pm Мнения: 31 Местоположение: Варна
|
 Digiplex2 -що е то?
Моля ако някой се е сбъсквал с въпросния модул да сподели опит .Има ли начин да се тества при "полеви" условия или единствения вариант е елкон? Проблема съм го описал подробно в темата от 20.11.2007
"Типото изгасна изведнъж Съвети ",и не ми се щеше да пускам нова тема ,но понеже ми е отговорил само колегата Ferarri /за което му благодаря/,реших да се допитам отново до феновете на италианските автомобили . В продължение на предната тема ще кажа само че проблема не е в бобината -замериха я и се оказа здрава Доколкото разбрах този блок за управление е при двигатели 1,6 ,но го имам и аз на Типо 1,4 модел 1989 г.
Живи ,здрави и винаги на път!
_________________ Fiat Tipo 1.4 i.e.DGT
160A1.046
|
Чет Ное 22, 2007 11:31 pm |
|
 |
Rokambol
|
Същото автомобилче дълго и вярно ми служи. Продължава да служи и на тъста ми. Никога не съм имал проблем с този модул. Знам само, че цената му е около 200лв, втора ръка. Най-добре е да я проверят на компютър. Дори и да не могат да разчетат грешките, достатъчно е да си ги запишеш- тук ще ги разкодираме.
|
Пет Ное 23, 2007 1:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|