Дата и час: Съб Юли 05, 2025 12:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Въпросче за CD 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Въпросче за CD
колеги,някои ще ми каже ли как се поръчва по интернет,че искам да си поръчам панела за барчето,кадето е CD то.

Вто Юни 12, 2007 10:02 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Въпросче за CD
tokaii написа:
колеги,някои ще ми каже ли как се поръчва по интернет,че искам да си поръчам панела за барчето,кадето е CD то.

www.axm-auto.com или пиши ЛС на hit-ko. Мисля, че там имаше панелчета.

Вто Юни 12, 2007 10:09 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Добре де! Ако отида в Техномаркет или Технополис кадето имат сервизи за поставяне на CD-та дали няма и там да имат от това така наречено " панелче " :?: . Според мен би трябвало да имат, иначе как ще поставят новото CD на някои Фиатаджия!

2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V

Пон Юли 02, 2007 9:44 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Lorenco написа:
Добре де! Ако отида в Техномаркет или Технополис кадето имат сервизи за поставяне на CD-та дали няма и там да имат от това така наречено " панелче " :?: . Според мен би трябвало да имат, иначе как ще поставят новото CD на някои Фиатаджия!

При монтажа на моето радио аз си занесох панела.

Пон Юли 02, 2007 10:16 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ама ти като ходи предведливо си си го беше купил или от сервиза ти рекоха да си вземеш? Хаиде който си е вземал CD от въпросните магазини и е ползвал услугите на сервиза да каже или да си даде мнението та да се изцхерпа темата "Ъъъ кък да си сложа ново CD" и само на търсене да е. Тенк Ю

2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V

Пон Юли 02, 2007 12:00 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Предвидливо си го бях купил.

Пон Юли 02, 2007 12:26 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
В сервиза на Технополис им трябват 2-3 дена за доставка на въпросния панел. Сега и аз да питам нещо. Купих си такъв панел без да го огледам и в последствие се оказа изключително некачествена и некадърна отливка. Освен това, отворът, в който се пъха свирката е без ограничител (праг), т.е. рамката на новото CD не опира в нищо, а направо пропада през гигантската дупка. Да не говорим, че и закрепващите щипки се държат на крачета, по-малки от милиметър. Китайска работа. Върнах го. На снимката по долу, с червено съм очертал липсващия праг от пластмасата на това, което ми продадоха. Има ли други модели преходници, които имат въпросния праг?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Юли 02, 2007 5:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Тия удушвачи в Технополиса вчера ми поискаха 40лв. за въпросния панел, апък вътре има CD-та за по 80лв. Каде отиваш можеби - 1/2 CD. От тая скъпата.....

Чет Юли 05, 2007 8:12 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Lorenco написа:
Тия удушвачи в Технополиса вчера ми поискаха 40лв. за въпросния панел, апък вътре има CD-та за по 80лв. Каде отиваш можеби - 1/2 CD. От тая скъпата.....

Да ти кажа честно, ако е качествена изработка, аз бих го взел, че всичко останало е евтин китайски боклук на почти същата цена - 27лв.

Чет Юли 05, 2007 4:03 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Значи, който търси такава "лаисна" със сигурност може да отиде и да си я закупи от магазините на Паинер срещу 49лв. Там 100% ще е оригинална!

Нед Юли 15, 2007 11:12 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
За тези от и около Благоевград ще дам информация, че качествени панели има в магазина за караудио на входа на бившата "Мототехника". Цена 30 лв. Солидна качествена пластмаса с надеждни щипки и прецизна изработка. Пасна на колата като оригинал. Шейната на CD-то влиза в отвора плътно, без фуги и без да се налага изрязване от тук, от там.

Пон Юли 16, 2007 6:44 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
За тези от и около Благоевград ще дам информация, че качествени панели има в магазина за караудио

А някой може ли да ми каже дали и каде в Стара Загора или Пловдив се намира тоз обект!

Вто Юли 17, 2007 9:39 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
http://www.fiat.bg/index.php?pid=24&id_woj=3
Имам информация, че там има каквото търсиш.

Сря Юли 18, 2007 12:21 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Не може ли на друго място?
Можеби е по добре да се монтира пластмасова кутия някъде другаде по таблото... може би отдолу... И за крадците би било полезно да се потрудят ..хехе :D

Чет Ное 08, 2007 10:09 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]