Автор |
Съобщение |
tokaii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 13, 2007 12:45 pm Мнения: 94 Местоположение: Пещера
|
 Въпросче за CD
колеги,някои ще ми каже ли как се поръчва по интернет,че искам да си поръчам панела за барчето,кадето е CD то.
|
Вто Юни 12, 2007 10:02 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Въпросче за CD
tokaii написа: колеги,някои ще ми каже ли как се поръчва по интернет,че искам да си поръчам панела за барчето,кадето е CD то.
www.axm-auto.com или пиши ЛС на hit-ko. Мисля, че там имаше панелчета.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юни 12, 2007 10:09 am |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 7:58 pm Мнения: 70 Местоположение: Чирпан
|
Добре де! Ако отида в Техномаркет или Технополис кадето имат сервизи за поставяне на CD-та дали няма и там да имат от това така наречено " панелче " :?: . Според мен би трябвало да имат, иначе как ще поставят новото CD на някои Фиатаджия!
_________________ 2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V
|
Пон Юли 02, 2007 9:44 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Lorenco написа: Добре де! Ако отида в Техномаркет или Технополис кадето имат сервизи за поставяне на CD-та дали няма и там да имат от това така наречено " панелче " :?: . Според мен би трябвало да имат, иначе как ще поставят новото CD на някои Фиатаджия!
При монтажа на моето радио аз си занесох панела.
|
Пон Юли 02, 2007 10:16 am |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
|
Ама ти като ходи предведливо си си го беше купил или от сервиза ти рекоха да си вземеш? Хаиде който си е вземал CD от въпросните магазини и е ползвал услугите на сервиза да каже или да си даде мнението та да се изцхерпа темата "Ъъъ кък да си сложа ново CD" и само на търсене да е. Тенк Ю
_________________ 2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V
|
Пон Юли 02, 2007 12:00 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Предвидливо си го бях купил.
|
Пон Юли 02, 2007 12:26 pm |
|
 |
Rokambol
|
В сервиза на Технополис им трябват 2-3 дена за доставка на въпросния панел. Сега и аз да питам нещо. Купих си такъв панел без да го огледам и в последствие се оказа изключително некачествена и некадърна отливка. Освен това, отворът, в който се пъха свирката е без ограничител (праг), т.е. рамката на новото CD не опира в нищо, а направо пропада през гигантската дупка. Да не говорим, че и закрепващите щипки се държат на крачета, по-малки от милиметър. Китайска работа. Върнах го. На снимката по долу, с червено съм очертал липсващия праг от пластмасата на това, което ми продадоха. Има ли други модели преходници, които имат въпросния праг?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Юли 02, 2007 5:00 pm |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
|
Тия удушвачи в Технополиса вчера ми поискаха 40лв. за въпросния панел, апък вътре има CD-та за по 80лв. Каде отиваш можеби - 1/2 CD. От тая скъпата.....
|
Чет Юли 05, 2007 8:12 am |
|
 |
Rokambol
|
Lorenco написа: Тия удушвачи в Технополиса вчера ми поискаха 40лв. за въпросния панел, апък вътре има CD-та за по 80лв. Каде отиваш можеби - 1/2 CD. От тая скъпата.....
Да ти кажа честно, ако е качествена изработка, аз бих го взел, че всичко останало е евтин китайски боклук на почти същата цена - 27лв.
|
Чет Юли 05, 2007 4:03 pm |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
|
Значи, който търси такава "лаисна" със сигурност може да отиде и да си я закупи от магазините на Паинер срещу 49лв. Там 100% ще е оригинална!
|
Нед Юли 15, 2007 11:12 pm |
|
 |
Rokambol
|
За тези от и около Благоевград ще дам информация, че качествени панели има в магазина за караудио на входа на бившата "Мототехника". Цена 30 лв. Солидна качествена пластмаса с надеждни щипки и прецизна изработка. Пасна на колата като оригинал. Шейната на CD-то влиза в отвора плътно, без фуги и без да се налага изрязване от тук, от там.
|
Пон Юли 16, 2007 6:44 pm |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
|
Rokambol написа: За тези от и около Благоевград ще дам информация, че качествени панели има в магазина за караудио
А някой може ли да ми каже дали и каде в Стара Загора или Пловдив се намира тоз обект!
|
Вто Юли 17, 2007 9:39 pm |
|
 |
Rokambol
|
http://www.fiat.bg/index.php?pid=24&id_woj=3
Имам информация, че там има каквото търсиш.
|
Сря Юли 18, 2007 12:21 am |
|
 |
local1970
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Окт 15, 2007 7:16 pm Мнения: 12 Местоположение: Шумен
|
 Не може ли на друго място?
Можеби е по добре да се монтира пластмасова кутия някъде другаде по таблото... може би отдолу... И за крадците би било полезно да се потрудят ..хехе 
|
Чет Ное 08, 2007 10:09 pm |
|
|