Дата и час: Вто Май 20, 2025 1:48 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Свети датчик на AIRBAG 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Свети датчик на AIRBAG
Здравейте колеги.Имам MAREA td 100 на таблото свети датчика на airbaga.Преди когато дам контак светва после изгасва,сега изгасва после пак свети.Имах изгорели крушки в таблото та го отварях и ги смених.Не сам пипал нищо друго.Проблема се появи след това.Някъква идея за какво става въпрос?

Пон Окт 08, 2007 12:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
Темата е преместена в правилния раздел. Сигурен ли си, че всичко си вързал по правилата? Преди е правело нормалното, което е да светне при контакт и да загасне. Това е един вид тест. Сега не разбирам, даваш на контакт, светва, после угасва и после пак светва?

Пон Окт 08, 2007 6:28 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Защо свети може да се разбере на компютърна диагностика. Както не 1 път съм казвал, ЕКУ на възглавницата има зададено време 10г. за смяна на пиропатрона. Като това време изтече напомнянето е светване на лампата. Ако няма други грешки вероятно това е проблема. Трябва да се смени пиропатрона. Провери нещата защото е имало случаи стар пиропатрон да изпатка когато най-малко очакваш.

Пон Окт 08, 2007 10:13 pm
Профил ICQ YIM
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Относно airbag свети лампата
Здравейте.Вчера разбрах какъв е проблема.Значи става въпрос за следното:Когато са разкачени датчиците и се подаде на контакт не намира датчици и отчита грешка.Решаването на проблема е закачане на компютър при майстор и поправка на грешката.Вариянт 2 който ставал на някои коли откачваш акомулатора за един ден и системата се ресетвала.Аз не съм разбирач споделям какво ми казаха.Ще пробвам номера с акомулатора и ще споделя има ли ефект.

Сря Окт 10, 2007 10:48 am
Профил
UNREAD_POST 
Ти да не си дал на контакт при разкачено табло? Друг път да не го правиш, че ще те боли глава.

Сря Окт 10, 2007 11:20 pm
UNREAD_POST 
При мен тоя дето ми слагаше алармата даде контакт само с кабели без ключ, е тогава стана страшно. Компютъра беше решил че няко се опитва да запали без FIAT-CODE е те тогава стана страшно. Е...след няколко часа беше наред де ама...

Сря Окт 10, 2007 11:23 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
При мен тоя дето ми слагаше алармата даде контакт само с кабели без ключ, е тогава стана страшно. Компютъра беше решил че няко се опитва да запали без FIAT-CODE е те тогава стана страшно. Е...след няколко часа беше наред де ама...

За това ставаше дума... :twisted:

Сря Окт 10, 2007 11:30 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST ZDR
Ами това направих дадох контакт при разкачени кабели.Не знаех че е такъв проблем.

Чет Окт 11, 2007 8:45 am
Профил
UNREAD_POST 
Опитай с изчистване на грешките.

Чет Окт 11, 2007 11:16 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Hy
Здравейте отново.Пробвах варианта да откача акомулатора за 1 нощ с надеждата да се ресетне обаче НИЦ .Явно ще се ходи на майстор.Някой има ли идеи къде се ходи за подобни проблеми?И ако си карам така какво може да стане?Благодаря предварително.

Съб Окт 13, 2007 10:47 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Няма проблеми да караш така , Само че при удар няма да се задейства AIRBAGA. Аз също съм като теб ходих на диагностика премахнаха грешката но след време пак светна лампата.Майстора ми каза че сигурно има хлабава връзка и трябва да разкачи всичко , и че при светеща лампа на аербега той нямало да се задейства и аз се отказах. Вече доста време си карам така.

Съб Окт 13, 2007 6:16 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
може да проблема да е просто от кабелите, на Ровера свети по сащия начин обаче като разместиш кабелите под шоферската седалка и земе та се оправи!

Продава се печеливш бизнес!

Съб Окт 27, 2007 6:36 am
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
някой ще ми обясни ли малко повечко за fiat code и какво става толкоз че е страшно :)

Вто Окт 30, 2007 11:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колеги, който е от София, да бяга при Стефчо в Захарна фабрика! Първо той е един от нас, второ има Виза и чисти грешки, трето е най-съвестния майстор на света, четвърто е един от най разбиращите хора от ФИАТ в България(ако някой го надминава е тук във форума, но си мълчи!) и пето винаги е тънката лайсна.

Вто Окт 30, 2007 11:30 pm
UNREAD_POST 
И има най-якия гащеризон на света!!! :36_2_46:

Вто Окт 30, 2007 11:41 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща