|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 1:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
awsom
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 15, 2007 7:36 pm Мнения: 116 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
 Лампата за еърбег-а
Като дам на контакт трябва ли да светне за малко? Защото на моята кола никога не е светела, никога не съм я виждал.
Браво 1.6
|
Чет Окт 04, 2007 9:08 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Лампата за еърбег-а
awsom написа: Като дам на контакт трябва ли да светне за малко? Защото на моята кола никога не е светела, никога не съм я виждал. Браво 1.6
Колега, трябва да светне за малко и после да изгасне. Провери каква е системата при теб. Може да е изгоряла лампичката или в по-лошия вариант възглавницата да е изпаткала и лампата нарочно да е махната за да се продаде колата.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Окт 04, 2007 9:17 am |
|
 |
awsom
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 15, 2007 7:36 pm Мнения: 116 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
Ferrari написа: awsom написа: Като дам на контакт трябва ли да светне за малко? Защото на моята кола никога не е светела, никога не съм я виждал. Браво 1.6 Колега, трябва да светне за малко и после да изгасне. Провери каква е системата при теб. Може да е изгоряла лампичката или в по-лошия вариант възглавницата да е изпаткала и лампата нарочно да е махната за да се продаде колата.
абе и аз си мисля че така са направили...нормално ли е да има малко разстояние между частта на еърбег-а(нз дали има име) и волана? На диагностика ли трябва да ида ако има грешка в компютъра? И лампата ако е изгоряла няма ли да светне друга лампа, която да покаже, че нещо не е наред? Може ли да ми дадеш снимка или да ми обясниш как изглежда тази лампа на еърбег-а?
|
Чет Окт 04, 2007 9:25 am |
|
 |
Rokambol
|
Това е символа:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Окт 04, 2007 11:38 am |
|
 |
lov
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 2:32 am Мнения: 22 Местоположение: Ловеч
|
Ferrari написа: awsom написа: Като дам на контакт трябва ли да светне за малко? Защото на моята кола никога не е светела, никога не съм я виждал. Браво 1.6 Колега, трябва да светне за малко и после да изгасне. Провери каква е системата при теб. Може да е изгоряла лампичката или в по-лошия вариант възглавницата да е изпаткала и лампата нарочно да е махната за да се продаде колата.
Няма да давам предположения относно състоянието на ербека но скоро ми се наложи да разглабям две табла едното на Браво-96г и на моята Брава-98г. И на двете индикацията ербеците и АБС бяха изпълнени със светодиоди фабрично.Така че вероятноста от изгаряне е малко вероятна да не кажа почти невъзможна.Целта на моята интервенция беше имено замяна на всички крушки със свето диоди.Така че по вероятно е да се търси причината другаде а не в лампите.
|
Чет Окт 04, 2007 12:05 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Имаш ли еърбег изобщо. На волана има ли такъв надпис..Защото ако нямаш, значи нямаш и еърбег...Предполагам, че това вече си го проверил, но все пак напомня 
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Окт 11, 2007 5:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|