|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 4:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Вапрос относно бушоните на Bravo
Автор |
Съобщение |
borntofuck
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 11:40 pm Мнения: 59 Местоположение: Димитровград
|
 Вапрос относно бушоните на Bravo
здравеите колеги отново имам 1 пита относно ел схемата на бушоните и ще ви бъда благодаен ако някои можи да ми прати схема или снимка на бушоните кои за какво е на тези под кормилото в ляво и под предния капак пак в ляво но от акомолатора !? става дума за Fiat Bravo 14/12 1997g или някои саит за електроника и устроиство на тези фиати ако занаете ще е най-добре !?
|
Вто Окт 02, 2007 5:32 pm |
|
 |
Lorenco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 7:58 pm Мнения: 70 Местоположение: Чирпан
|
Привет колега! http://i.data.bg/07/10/02/586828_orig.jpg - провери и на твоя капак на бушоните дали нямаш същото описание кое за какво е, смятам че от картинките на капака ще разбереш кой бушон за какво е а Servizi - бушоните са за ( Десния за таблото, Левия за средната конзола). А ето тези са от сервизното ръководство - Под капака и Под Волана
Наслука!
_________________ 2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V
|
Вто Окт 02, 2007 6:50 pm |
|
 |
borntofuck
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 11:40 pm Мнения: 59 Местоположение: Димитровград
|
мерси много  1-ния под капака бесше се прецакал нещо и ми даваше аномалии когато направи контакт работи когато не направи гаснат лампите по таблото но вече всичко е 6+
|
Съб Окт 06, 2007 11:15 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|