|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 4:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
dedly
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:51 pm Мнения: 32 Местоположение: София 15 Младост
|
 Блаупункт СиДи
Колеги , ще ходя да зимам следобяд едно CD/MP3 Блаупункт ..
ще има ли нужда от някакъв адаптер/преходник отзад фиат=> блаупункт или не ?
_________________ Fiat Bravo Sx 1.2 16v 80hp 99'
|
Пет Сеп 14, 2007 2:58 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Блаупункт СиДи
dedly написа: Колеги , ще ходя да зимам следобяд едно CD/MP3 Блаупункт ..
ще има ли нужда от някакъв адаптер отзад фиат=> блаупункт или не ?
Ако си с фабричното радио ще ти трябва пластмасовия адаптор за монтаж. За да пасне радиото в таблото. За кабелите нищо не ти трябва. Откачаш от едното радио и закачаш на другото.
Местя темата в Автоелектроника.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Сеп 14, 2007 3:01 pm |
|
 |
dedly
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:51 pm Мнения: 32 Местоположение: София 15 Младост
|
 Re: Блаупункт СиДи
Ferrari написа: dedly написа: Колеги , ще ходя да зимам следобяд едно CD/MP3 Блаупункт ..
ще има ли нужда от някакъв адаптер отзад фиат=> блаупункт или не ? Ако си с фабричното радио ще ти трябва пластмасовия адаптор за монтаж. За да пасне радиото в таблото. За кабелите нищо не ти трябва. Откачаш от едното радио и закачаш на другото. Местя темата в Автоелектроника.
Мерсиии , споменах ли колко те обичам :mrgreen:
междо другото тия в авител днес много ме издразниха защото им писах мейл да ги питам дали имат пластмасовия адаптер за таблото и те ми отговориха че го имат ... отивам аз в магазина ... от младост до **** на географията и ми казват че го нямат !
_________________ Fiat Bravo Sx 1.2 16v 80hp 99'
|
Пет Сеп 14, 2007 3:05 pm |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
О да, тия от Авител също им казах хубаво да ме гледат как си отивам, тъй като повече няма да имат възможноста да ме видят пак - разкарах се веднъж до там за преходник който нямаха, а уж трябваше, същия ден се разкарах пак дотам за ЦиДи дето в сайта им е обявено на една цена, а там на място е с 10 кинта по висока - замислих се струва ли си да бия път до Технополис където е на същата цена, но реших че на такива изобщо аванта не трябва да се пуска, разходих се, и съм ги ?+%://:=%"+" отвсякъде.........
Пет Сеп 28, 2007 4:10 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Моето фабрично радио беше блаупункт :twisted: Свалих го и директно сложих новото (пак блаупункт) ... сложих и адаптер и всичко сега е наред ... Само имаше един проблем - като вързах трите букси (едната е за изхода за усилвател) фабричния ми субуфер издаваше странни звуци когато дам на контакт (нямаше музика, само бучене ...) и не само суб-а, а всички говорители, като откачих изхида за усилвател всичко се оправи и суба продължи да работи 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Сеп 28, 2007 6:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|