|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 6:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
stormi
|
 Електронен километраж
Имам проблем с километража и по-точно там дето показва километрите изминати до момента.Понеже е електронен и не иска да свети.Значи като не е на контакт се вижда все едно само осмици.Значи като дам на контакт се вижда много малко, че се появяват някакви цифри, но са едвам забележими.Съмнявам се да не е изгоряло осветлението на самият километраж.Можете ли да ме посъветвате нещо?!?!
|
Пон Окт 15, 2007 10:53 pm |
|
 |
lov
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 2:32 am Мнения: 22 Местоположение: Ловеч
|
 Re: Електронен километраж
stormi написа: Имам проблем с километража и по-точно там дето показва километрите изминати до момента.Понеже е електронен и не иска да свети.Значи като не е на контакт се вижда все едно само осмици.Значи като дам на контакт се вижда много малко, че се появяват някакви цифри, но са едвам забележими.Съмнявам се да не е изгоряло осветлението на самият километраж.Можете ли да ме посъветвате нещо?!?!
Лампа на подесветката 100%.Преди месец минах по тоя път като смених всички крушки с диоди ама точно тази не става да бъде подменена с диод по други причини. А за съвет ключе и много търпение при свалянето на таблото.
|
Вто Окт 16, 2007 7:55 am |
|
 |
stormi
|
И тая лампа може ли да се смени и с каква?Мерси все пак за насоката.
|
Вто Окт 16, 2007 10:43 am |
|
 |
Rokambol
|
Лампата се сменя със същата (виж и маркировката на старата, мисля, че беше 2W). За целта се сваля таблото, прочети тук. Нещо важно - при разкачени куплунзи на таблото в никакъв случай не трябва да даваш на контакт!
|
Вто Окт 16, 2007 3:10 pm |
|
 |
stormi
|
Мерси много за помощта и за отзивчивостта  .Ще видя какво ще направя.
|
Вто Окт 16, 2007 3:31 pm |
|
 |
stormi
|
Rokambol написа: Лампата се сменя със същата (виж и маркировката на старата, мисля, че беше 2W). За целта се сваля таблото, прочети тук. Нещо важно - при разкачени куплунзи на таблото в никакъв случай не трябва да даваш на контакт!
Точно това направих и си взех крушка, която струваше само 0,50ст. без пластмасовата част.Относно крушката пишеше на нея 12v 1,2w.Мерси много колеги за съветите дето ми дадохте.Сега си е друго нещо.Още веднъж благодаря 
|
Вто Окт 16, 2007 11:50 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|