|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
IVA
Регистриран на: Сря Авг 08, 2007 3:12 pm Мнения: 1 Местоположение: София 12 Илинден
|
 Помощ за чейнджър
Здравейте
От месец имам FIAT BRAVA 1,6. Има допълнителни колони и чуден звук. Има и чейнджър, но някой си е взел касетата. Чейнджърът е GRUNDUG MCD36. Може ли накой да ми помогне къде да намеря касета? Жалко ще е да сменям всичко.
|
Сря Авг 08, 2007 5:04 pm |
|
 |
mihr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 15, 2008 2:13 pm Мнения: 88 Местоположение: София
|
 Re: Помощ за чейнджър
IVA написа: Здравейте От месец имам FIAT BRAVA 1,6. Има допълнителни колони и чуден звук. Има и чейнджър, но някой си е взел касетата. Чейнджърът е GRUNDUG MCD36. Може ли накой да ми помогне къде да намеря касета? Жалко ще е да сменям всичко.
Иве, чейнджъра е без касета а с кабел ако си измислила друга алтернатива, продаваш ли си кабела за връзка м/у CD-то и касетофона и евентуално колко струва?
|
Чет Юни 19, 2008 2:20 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
 Re: Помощ за чейнджър
mihr написа: IVA написа: Здравейте От месец имам FIAT BRAVA 1,6. Има допълнителни колони и чуден звук. Има и чейнджър, но някой си е взел касетата. Чейнджърът е GRUNDUG MCD36. Може ли накой да ми помогне къде да намеря касета? Жалко ще е да сменям всичко. Иве, чейнджъра е без касета а с кабел ако си измислила друга алтернатива, продаваш ли си кабела за връзка м/у CD-то и касетофона и евентуално колко струва?
Ивето е права - чейнджъра има тъй наречената "касета"!
Иве, относно покупката и, ако наистина държиш влез в е-бей и си купи от там
Друг вариант е да намериш от някой които има същият модел, взимаш я в ръчичка и бегом някой уикенд при циг***** на битака - там няма начин да не намериш 
_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Чет Юни 19, 2008 2:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|