Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
уно - проблем с таблото 
Автор Съобщение

UNREAD_POST уно - проблем с таблото
Здравейте, колеги наскоро си купих уно 70sl и на таблото ми светят 3 лампи които незнам какво индикират най долу вдясно има 2 големи лампи една под друга долната свети, където е нарисуван автомобила светят тази на вратите и тази най долната(не мога да асоциирам рисунката с никой агрегат), ако някой има представа какво не е наред и или къде са датчиците ще съм ви много благодарен!

Пет Мар 23, 2007 2:35 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Много лошо си го обяснил но по принцип се следят крушките на габарити фарове и други подобни.Отпред се следят накладките .Датчиците за вратите се намират на самите брави.Крушките се следят токово тоест при изгоряла тока пада и светва лампата.Ако можеш качи снимка и ще ти кажа всичко имам ги всичките варианти на таблата но в книжка :D

Съб Мар 24, 2007 10:39 pm
Профил

UNREAD_POST 
наистина са ми доста неясни прикаэките ето сега ще снимам въпросната секция.
на вратите ти имаш предвид хладилните бутони и аэ първо натам се насочих но те си работят централното е пипано от стария собственик и е иэолирано някяк, то това не ме вълнува кой энае колко смисъл че не държа особено на него , но лампата ме драэни щеше ми се да энам как е направена да отчита эа да я посъветвам малко.
другата лампа е отбеляэана като B не энам каква е и эащо свети а третата е най долната в втората колонка то на рисунката е посочена към предните спирачки аэ раэглобих предна лява и там нямаше датчик нито жица и не энам къде да пипам эа решаване на проблема, та дори и какъв е той
и мерси эа вниманието!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Мар 27, 2007 4:19 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Оказа се че нямам точно такава картинка но като ги разгледах мога да кажа следното.Тази най горе дясно е за вратите и щом ти свети може да има някъде прекъснат датчик.Не съм се вглеждал но това не са онези бутони за осветлението а отделни датчици вероятно магнитни които са вградени някъде около бравите на вратите.Най-долната в дясно която ти не свързваш с нищо са износени накладки отпред.По принцип има по-скъпи накладки с проводник който се свързва към проводник от инсталацията и отиват в този блок.Ако твоите са обикновенни то потърси наблизо кабела който може да виси но по вероятно опира в масата някъде и затова свети.За страничната голяма лампичка си нямам на идея каква е. :(

Вто Мар 27, 2007 7:51 pm
Профил

UNREAD_POST 
с датчика на накладките се оправих(благодаря за помощта) а с вратите е малко по сложно: предишният собственик някак си е изключил централното поради нещо си и все още ме тормоэи лампата. имам и още един въпрос: сериино колата е с ел стъкла отпред които бившия собственик старателно е эаменил с трупчета ! (да му ...) сега нови нямя по магаэините... приемам всеваэможни предложения щото градусите навън растат..

Съб Апр 14, 2007 12:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]