Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Хора дайте малко инфо за фаровете на Браво! 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST Хора дайте малко инфо за фаровете на Браво!
Значи вчера ми изгоря едната крушка на единия фар на бравото .... добре ама те са 55 вата и почти не светят ..... ;) та аз реших да си купя 100 вата днеска и си купих и се чудя дали ще има някав проблем с инсталацията все пак консумацията ще е по-голяма ? :)

Пет Мар 23, 2007 1:35 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Със сигурност ще поразиш рефлекторите и кутията на фара.Температурата на 100 ватовите е по голяма.Отначало ще си доволен докато не се изпържат рефлекторите и се обели покритието им.

Пет Мар 23, 2007 7:26 am
UNREAD_POST Re: хора дайте малко инфо за фаровете на браво
komshiqta написа:
Значи вчера ми изгоря едната крушка на единия фар на бравото .... добре ама те са 55 вата и почти не светят много слабо дейба ..... ;) та аз реших да си купя 100 вата днеска и си купих и се чудя дали ще има някав проблем с инсталацията все пак консумацията ще е по-голяма ? :)

Може да си купиш OSRAM coolblue не са по-мощни електрически, но светят по-добре от обикновените.

Пет Мар 23, 2007 7:55 am
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST :)
да имах такива ама никаква файда :( имам приятели с голф 3 и сякви други - та аз и с дълги немога да го бия :( значи ще трябва да ги сменя и пак да си карам с халогените :)

Пет Мар 23, 2007 9:41 am
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

да имах такива ама никаква файда :( имам приятели с голф 3 и сякви други - та аз и с дълги немога да го бия :( значи ще трябва да ги сменя и пак да си карам с халогените :)

Пет Мар 23, 2007 9:43 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
не си прави експерименти
купи си хубави крушки по 55 вата и за късите и за дългите
+50% светлина
и си ругилирай късите
Osram Cool Blue или Philips Vision Plus

а това да се сравняваш с Голф3 е детска работа :D

Пет Мар 23, 2007 9:52 am
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

сравнявам се щото са ми смотани фаровете не за друго сега ще патувам за русе но ще карам на габарити и халогени да не направя някоя беля по пътя пук утре като се върна ще ги сменя ...... язък дето дадох 15 лв за тия крушки :(

Пет Мар 23, 2007 9:59 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
сложи релета и инсталацията ще издържи спокойно. моята и без релета беше със 100 ватови/темпра/ ама ме достраша, че не знам при 5 часа на фарове какво ще стане и ги махнах. тези осран насран кой каквото иска да ми говори ама са си рекламни трикове и си е баш същата работа, ама като си дал 6 пъти повече пари за тях и си казваш "ей, много добре светят бе, добре , че ги взех". също така има една тема за фарове във вф форума, където много добре е обяснено колко ток трябва да стига до фаровете и как не стига и светят слабо. изхода е нова инсталация, но идеята ми е да прочетеш и да си измериш и ти тоците!

Пет Мар 23, 2007 10:02 am
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

ако за едни релета още в понеделник схте си ги направя въпросът е и дали ще издържат рефлекторите както казват и колегите ?!

Пет Мар 23, 2007 10:34 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
ми не знам при теб дали ще издържат, но и кромата и темпрата предните собственици са ги карали с 100/90 не знам колко време, не забелязвам да са потъмнели рефлектори. ще ти пиша на лично по въпроса

Пет Мар 23, 2007 10:44 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Re: :)

Пет Мар 23, 2007 12:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
И типото, и темпрата, и бравата и мареата са с релета на фаровете. Няма нужда от допълнителни. Фаровете си светят много добре, стига да са правилно регулирани. 100W крушки ще съсипят със сигурност рефлектора и фасонката.

Вто Май 15, 2007 6:38 am
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
аз имам следния проблем 4етири пъти сменям кру6ките на десния фар за къси светлини може ли някои да ми обясни за6то става това и какъв е проблема да го отстраня за6тотото на всеки месец и половина да сменям кру6ки това е срамота става на въпрос за ФИАТ БРАВО 1.6 16в СХ изпълнение много 6те съм благодарен мерси предварително. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Май 19, 2008 10:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Добре дошъл във форума, колега!
Първо ще те помоля да ползваш ч и ш вместо 4 и 6.
Относно проблема ти: в какво състояние е фасунгата на крушката? Ако е понагоряла, от лошия контакт се вдига значително температурата на цокъла на крушката.
Ако искаш и имаш време, ела на срещата в София тази неделя и ще погледнем. Ако не открием проблема, то поне ще пием по бира. :cool:

Пон Май 19, 2008 10:37 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
sok1 сори за четворката и шестицата значи фасонката не е обгоряла а относно колата не е моя а на маиката аз имам един германски трошляк аз само съм по подръжката на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Май 20, 2008 10:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща