Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:16 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
ABS Fiat Marea TD100 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение ABS Fiat Marea TD100
здравейте колеги карам от скоро фиатката.Не ми работи антиблока на спирачките,човека който ми я продаде ме предупреди.По таблото нищо не свети демек всичко е наред но наистина не работи пробвах го,въпроса ми е къде мога да я закарам за да ми го оправят щото това според мен е една от полезните екстри,някой патил ли е от такова нещо?

Сря Мар 21, 2007 8:15 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

Мнение 
А сигурен ли си че има АБС колата,защото и аз мислех че имам но в последствие се оказа че нямам :D ,но на мен въобще не ми светкаше лампата при подаване на контакт за да провери АБС -а нито пък после да отчете че не работи . Провери първо силовоте бушони които се намират под капака при мен са горе в дясно пише на тях FUSE,да не е изгорял преди да я закараш на сервиз

Сря Мар 21, 2007 10:24 pm
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

Мнение 
А свети ли ти лампата за АБС -а когато дадеш на контакт?

Сря Мар 21, 2007 10:28 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
абсолютно сигурно е че има абс,защото го виждам а и май се опитва да работи от време на време,понякога като натисна педала има едно причукване ,но като цяло не работи. бушоните са здрави,при мен са на същото место,но сега като се замисля при подаване на контакт не съм забелязвал лампичка за абс може да е изгоряла.

Чет Мар 22, 2007 6:16 pm
Профил
Мнение 
Може да имаш зацапан датчик. Закарай колата на диагностика в оторизиран сервиз за италиански автомобили и там на диагностиката всичко ще си проличи! ;)

Чет Мар 22, 2007 6:36 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Номера с лампата е много страшен :mrgreen:
в смисъл автоджамбазите вместо да се кахърят как да оправят АБСа не се занимават с глупости пък и не наливат допълнително пари а само отварят таблото на автомобила и махат лампата за АБС!!! :mrgreen:. Като не свети не те дразни и много често при покупка хората не разбират че имат проблем с автомобила.

Затова щом има АБС винаги при подаване на контакт трябва да свети лампа на таблото!!!

Пет Мар 23, 2007 12:09 pm
Профил
Мнение 
idm написа:
Номера с лампата е много страшен :mrgreen:
в смисъл автоджамбазите вместо да се кахърят как да оправят АБСа не се занимават с глупости пък и не наливат допълнително пари а само отварят таблото на автомобила и махат лампата за АБС!!! :mrgreen:. Като не свети не те дразни и много често при покупка хората не разбират че имат проблем с автомобила.

Затова щом има АБС винаги при подаване на контакт трябва да свети лампа на таблото!!!

Това с премахването на лампите е много стар номер въпроса е да се запознаете с автомобила който ще купувате преди да го огледате т.е.поне да знаете какви лампи има по таблото и кога трябва да светят.

Пет Мар 23, 2007 1:01 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]