|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Максимална мощност на крушки
Автор |
Съобщение |
msotiroff
|
 Максимална мощност на крушки
Преди няколко месеца ми изгоря ключа за светлините. Та смених го аз и си сложих релета на късите и дългите фарове, за да нямам повече ядове с това. Мисълта ми е колко силни крушки мога да сложа, но така, че да не изгори пак нещо?
|
Чет Мар 15, 2007 9:54 pm |
|
 |
PIT
Регистриран на: Пон Мар 12, 2007 12:36 am Мнения: 3 Местоположение: София 21 Нови Искър
|
Предполагам си сложил релета около 20 - 30 А. Проводниците от тях до фаровете ако също са свестни, единствения ти проблем който остава е колко може да издържи самия рефлектор без да почернее. По инсталацията ядове няма да имаш
Някъде май четох и за стопена пластмаса на фар, но тя ня помня дали беше от крушка :roll:
_________________ Заглежда се по една Брава ... даже вече си я капарира
|
Чет Мар 15, 2007 10:42 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Ако питаш за Бравото, повече от 70 вата е кофти, ще ти почернеят рефлекторите и ше пожълтеят стъклата.
|
Чет Мар 15, 2007 11:03 pm |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз съм с 50 ватови крушки и на двата фара ми се топи пластмасата. :cry:
|
Съб Мар 17, 2007 6:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|