|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
toshe
|
 Лампа за инжекциона
След като запаля Брава 1,6 и ми светва лампата за инжекциона.
След като покарам известно време изгасва, после пак светва и въобще немога да намеря зависимост кога светва и кога изгасва.
Тъй като съм нов собственик имам мнението на предишния, че е водена по майстори и те не са намерили никакъв кусур по колата.
Може би само нещо дава на късо или не знам.
Някой знае ли нещо за тази лампа - "Повреда в системата за впръскване"
Иначе нямам никакви проблеми с колата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Мар 22, 2007 11:25 pm |
|
 |
idm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 27, 2005 8:16 pm Мнения: 149 Местоположение: Русе
|
за да разбереш дали имаш проблем трябва да минеш на диагнстика някъде и те вече ще ти кажат със сигурност за какво става на въпрос и как се оправя и колко пари ще ти струва!
Доста хора маи има доволни от София от БОБО от Алфа форума за тая услуга като качество и цена.
от тук да помагат софиянци....
_________________ Lancia Delta II 1.6 16V / 98г.
Garelli 150 T-Rex Freelander/италиянка на две колела с японска душа!
|
Пет Мар 23, 2007 12:05 pm |
|
 |
sugarboy
Кара балканче
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 11:53 pm Мнения: 47 Местоположение: Велико Търново
|
Лампата трябва да светва само при запалването и веднага след това да угасва. Затова и не можеш да намериш зависимостта за присветването й отвреме-навреме. Ясно, че има нещо нередно, но диагностика му е майката. Поздрави от мен и Мишел! 
_________________ Никога не можеш да се сетиш за нещо, което не знаеш...
|
Пет Мар 23, 2007 12:16 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|