трябва ми схема за управление на централно.Искам като отключа едната врата и другите да се отключват.Става въпрос без аларма
Последна промяна pugsy на Съб Юни 25, 2005 4:13 pm, променена общо 1 път
Съб Юни 25, 2005 2:38 pm
tonov
За типото ли питаш? Като отключиш някоя от предните врати се задейства централното, а ако правилно съм разбрал при теб не става. Може като е слагана аларма да са прекъснали веригите на ключетата.
Според схемата от Haines 64 и 75 са ключалките на предните врати и в тях са ключетата за управление на централното. При заключено/отключено се дава към маса един от двата извода (като гледаш оляво надясно са 3 и 4) и централното подава съответния по полярност импулс към електромоторите. Ако се върже към веригата външно ключе или някаква управляваща схема отключването става дистанцонно (не с ключа).
Съб Юни 25, 2005 4:05 pm
pugsy
Това го знам
Питам за схема на самия модул който управлява машинките.
Съб Юни 25, 2005 4:11 pm
tonov
Ееее.. модула чак не съм го отварял :lol: Имаше някъде из форума тема за чипа вътре, някой търсеше заместител. Ама не помня дали не беше на този за стъклата :cry:
Ако иска6 6те ти пратя един модул само че съм от Варна.Така ще ти е по лесно отколкото да си го правиш сам макар устройството му е просто.Даи някакви координати и ще получиш "КОЛЕДЕН " подарък.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл