Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:25 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Помощ за касетофона и чистачките! 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Помощ за касетофона и чистачките!
Здравейте,колеги!Отскоро имам колата от подписа(в раздел дизели съм се похвалил).Тъй като имам компютър само в офиса,а сисадмините са сложили забрана за даунлодване и ъплодване(к'вото и да значи това,въобще не разбирам от компютри),не мога да си сваля никакво потребителско ръководство.Имам питане и ако някой може да ми отговори,да пише тук или да прикачи ПДФ файл,него мога да отворя.Та така:
1.За радиото-може ли да търся честоти постепенно,през 1кХц,а не само автоматично и като намери станция,да си спира.Доколкото видях има LW,MW,FM-4бр. по 5 станции=20 станции,като 3 от обхватите са с RDS.Е защо едната е без RDS.Какво правя с бутона ТР,за баланса ми е ясно,но като е натиснат надолу трябва да е на позиция TONE,т.е. да мога да регулирам ниски-високи,ама как да го въртя като е влязъл до долу в панела.
2.Въобще не мога да хвана цаката на чистачките-кога пръска,кога само бърше,как са степените,а за задното стъкло?.Като натисна надолу има 3 степени,ако не се лъжа,ама и на врътката има някакви степени,как се комбинират,какво става,моля ви простете невежеството ми и ме просветлете.
Това е засега,благодаря ви предварително! :roll:

Вто Мар 13, 2007 9:50 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]