Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
предни тонколони за пунто 1 
Автор Съобщение
UNREAD_POST предни тонколони за пунто 1
като купих колата, установих, че джамбазите са свалили не само алармата, касетофона или CD или там каквото е имало, ами и всичките тонколони :paddle: :ranting2: :sex: :paddle: :angry:

отзад тонколони сложих.... ама отпред... гледам че местата са едни такива увъртени... има ли нещо специфично или да отида в 1 магазин, да сваля мрежичката и да меря и квото стане....

Сря Яну 31, 2007 12:04 pm
UNREAD_POST Re: предни тонколони за пунто 1
donnna написа:
като купих колата, установих, че джамбазите са свалили не само алармата, касетофона или CD или там каквото е имало, ами и всичките тонколони :paddle: :ranting2: :sex: :paddle: :angry:

отзад тонколони сложих.... ама отпред... гледам че местата са едни такива увъртени... има ли нещо специфично или да отида в 1 магазин, да сваля мрежичката и да меря и квото стане....

ИзображениеМисля че трябва да си видиш първо параметрите на CD-то,или какво там имаш,не може да слагаш кво ти падне!успех!

Сря Яну 31, 2007 12:10 pm
UNREAD_POST 
параметри :shock: CD :shock: на кола за под 4000 лв. да правя такава инвестиция... :38_2_20: и като ми го откраднат да ме е яд...

в момнта съм с 1 касетофон 2-ра или 3-та или 4-та употреба, не съм сигурен - подарък, от скъп човек, куче марка, обаче лови всички станции на радиото и вътри касетки... подвижна дискотека няма да правя, макар да обичам силната музика в колата....

Сря Яну 31, 2007 12:14 pm
UNREAD_POST 
donnna написа:
параметри :shock: CD :shock: на кола за под 4000 лв. да правя такава инвестиция... :38_2_20: и като ми го откраднат да ме е яд...

в момнта съм с 1 касетофон 2-ра или 3-та или 4-та употреба, не съм сигурен - подарък, от скъп човек, куче марка, обаче лови всички станции на радиото и вътри касетки... подвижна дискотека няма да правя, макар да обичам силната музика в колата....

Да ти каже чесно,едно време иаз слагах разни измислени говорители,ама кат ти изгори нещо(в случая кр.стъпало)няколко пъти почнах да "влизам в час"!и по добре да ти Изображениее качествено Аудиото,отколкото да те болят ушите!

Сря Яну 31, 2007 12:23 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Оригиналните мисля че са 4 ома/10 вата и такива са по-принцип безопасни за всяко радио, стига да не ги скачаш паралел, тогава става 2 ома и има опасност за крайното стъпало

Сря Яну 31, 2007 5:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
днес видях едни двулентови по 12 лв. бройката.... като дадат заплатата ще ги взема! пасват на дупката.... мерих ги.... мамка им джамбазка - културно са ги свалили - ушенцата ли крачетата ли,а - кабелните обувки стоят :mrgreen:

мерси никмар за инфото - ще гледам омовете....

Сря Яну 31, 2007 5:33 pm
UNREAD_POST 
:arrow:

Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:36 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 31, 2007 10:52 pm
UNREAD_POST 
Sko, тези на линка няма да станат.... ушичките не пасват, трябва да са друга форма за да влязат в едни пластмаси на мрежичките...

снощи пак ги гледах тези дето ми паснаха 4 ома са и са 40 вата... и не са само пищялки, ами са двулентови...

p.s. ако изгори касетофона с тези колонки - ето ти повод да си купя нов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Фев 01, 2007 9:32 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Няма да изгори, много рядко се срещат касетофони на изход с 8 ома говорители, болшинството са 4 ома, мошността в случая не е фатална, но по-голямата дава по-добро качество- не "дращи" при по-голямо усилване, така че слагай тези дето си ги намерил и си топ.

Чет Фев 01, 2007 6:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
ще докладвам като ги сложа....

ако е хубаво времето днес в обедната почивка / да не ми треперят ръцете като държа отверката / ще я свърша тая работа - спрял съм точно пред магазина дето са колонките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пет Фев 02, 2007 9:34 am
UNREAD_POST 
имаше ли значение, кое е вход кое е изход на тонколоните :roll:

Пет Фев 02, 2007 12:12 pm
UNREAD_POST 
По принцип има, но за пищялките не е толкова важно. И все пак, добре е всички говорители да са свързани по един и същи начин (т.е. + на усилвателя да влизат в + на всички говорители, или + на усилвателя да влизат в - на всички говорители).

Съб Фев 03, 2007 3:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]