|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Проблем с електрониката на двигателя на Фиат Мареа 1.9D
Автор |
Съобщение |
akalexandrov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Дек 22, 2006 6:16 pm Мнения: 5 Местоположение: София кв. Изгрев
|
 Проблем с електрониката на двигателя на Фиат Мареа 1.9D
Здравейте,
имам Фиат Мареа 1.9D model D100 1998. Имам проблеми с двигателя. Понякога някой от цилиндрите прекъсва и ауспуха пуши като комин, понякога се оправя и работи равномерно без с нормален дим от ауспуха. Помислих че има запушен разпръсквач на цилиндър и смених всички разпръсквачи с нови, но проблема не се оправи. Сега ми казаха че имало някаква електроника на първия цилиндър която често се повреждала.
Може ли някой да помогне със съвет и/или информация за майстор или сервиз.
Благодарности на всеки който отговори!
|
Пет Дек 22, 2006 6:33 pm |
|
 |
Tornado
|
Колега започни с добавките първо и дизел от ОМВ.Препоръчвам ти добавката на STP тъмносинята,Валволин и Redex както и Кастрол TDA .Не бързай с електрониката проблема може да е от някоя дюза.
|
Съб Дек 30, 2006 12:32 pm |
|
 |
akalexandrov
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Дек 22, 2006 6:16 pm Мнения: 5 Местоположение: София кв. Изгрев
|
Колеги,
не е от горивото карам само с Alpin diesel на OMV и смених всички рзпръсквачи на дюзите с чисто нови. За съжаление двигателя пак работи то на 3 то на 4 цилиндъра и от ауспуха излиза гъст дим!
Някой да знае добър майстор за диагностика на дизели?
|
Съб Дек 30, 2006 11:29 pm |
|
 |
akalexandrov
Кара детска количка
|
 ГНП Lukas клапан за аванса
Колеги оказа се че проблемът не е в електрониката. Клапана за аванса на ГНП се оказа повреден. И за съжаление помпата е Lukas и за нея няма части.
_________________ Fiat Marea TD100
|
Съб Яну 06, 2007 12:23 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|