|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 3:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
взех си чейнджър, ама не могад аго включа
Автор |
Съобщение |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 взех си чейнджър, ама не могад аго включа
имам касетофонче пайниър, взех си и такъв чейнджър, обаче не мога да го накарам да го засече. някой може ли да помогне? това е касетофона http://cgi.ebay.it/AUTORADIO-PIONEER-KE ... otohosting
а модела ако не се вижда на снимката е keh-p3730r
|
Чет Дек 14, 2006 10:24 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Ако чейнджъра съвпада като модел с плеъра, проблема ти е точно във връзването. Според мен обаче, по-вероятно е да не е така. Можеш да провериш тая работа чрез книжката на касетофончето или на плеъра. Дай модела на чейнджъра поне.
|
Чет Дек 14, 2006 11:25 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
модела на чейнджъра е cdx p620s , а касетофона го написах. значи буксите си съвпадат, не знам обаче как трябва да бъде засесечен от касетофона. не можах никъде в нета да намеря инфо по въпроса, мануалите за касетофона всичките са платени по сайтовете, а аз нямам книжка нито за касетофона, нито за чейнджъра:)
http://i4.ebayimg.com/01/i/01/d0/c8/f1_1_b.JPG
|
Чет Дек 14, 2006 11:53 pm |
|
 |
puntotras
|
Ченджера бачка ли 
|
Пет Дек 15, 2006 12:39 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
еми да приемем, че бачка
|
Пет Дек 15, 2006 8:09 am |
|
 |
puntotras
|
Ами аз не го приемам така на доверие!Откъде е този ченджер,пробван ли е пред теб,че работи?Дай малко повече инфо,че аз си го представям,че е взет 2ра употреба без да е пробван и т.н?!!Като си го включил на касетофона изписва ли му обция-сд,след радиото и касетката(предполагам са с 1 бутон)?Еи такива неща кажи колега
Давам ти пример-аз в едната кола имам сони касетофон със сони ченджър,значи когато не е закачен с кабела касетофона изписва само касетка и радио,но когато го вържа за ченджера почва да изписва сд а и ченджера почва да издава едни звуци(незнам как да ги имитирам),но мисълта ми е ,че ако ченджера си е вред и касетофона също те започват работа без никакви настроики и т.н(поне при сони е така,но предполагам и при пайнер не е по различно)
|
Пет Дек 15, 2006 2:15 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
ами доста позна от историята. значи вчера вечерта в 9 часа го купих, като се пробвахме с момчето да го пуснем да го видя, че бачка, закачихме му кабелите, не закачихем нещо на която той му вика ремуут контрол и което на мен не ми стана ясно какво е в случая, той ми обясни, че това се закачало някъде на + където се поява ток само ако е пуснато радиото- т.е да бачка не постоянно, а само като е пуснато радито- нормално. как да е той си тръгна чейнжъра, вадихме слагахме дискове обаче не успяхме около половин час да го пуснем на касетофона да покаже, че е засечен или нещо такова. ръчкахме по всички копчета, но не открихме откъде е опцията да си сменям радиото с чейндъра. на мене ми писна, стана много късно пък и всико това става на улицата абе тъпотия и му казах, че му го плащам и го отнасям пък ако има проблем да го върна. в крайна сметка приемам, че работо иначе едва ли ще дойде с неработеща машина в 9 вечерата да се среща с непознат и като го закачиме да видя че не бачка и айде чао. както и да е просто приемам че работи засега. довечера ще пусна хубава снимка на панела с копчетата да се види кое какво е все някой може да познае.
|
Пет Дек 15, 2006 3:49 pm |
|
 |
pugsy
|
този remote е за усилвател/антена/ и разни "аксесоари" с които касетофона работи,но за чейнджъра си мисля,че има само 1 кабел който идва от касетофона
иначе работи ти ли,чува ли се да върти нещо
изваждането на дисковете как става (като видео механика или просто дърпаш касетата с дисковете)
|
Пет Дек 15, 2006 4:30 pm |
|
 |
puntotras
|
Значи братле май не те е излъгал-трябва да вържеш постоянен + :!: От ченджера има 2 букси,едната захранваща а другата управляваща.Захранващата има черен кабел(масата) и червен постоянен+,масата се връзва отзад до самия ченджер а + верви по кабела на ченджера и отпред при касетофона се връзва на постоянен +!Превключването става от радио на сд с бутона SOURCE!Това е от мене-дано си разбрал нещо,ако неможеш да се справиш сам иди при някой алармаджий да помагат!Успех
|
Пет Дек 15, 2006 4:35 pm |
|
 |
puntotras
|
:arrow:
Последна промяна puntotras на Пет Дек 15, 2006 5:15 pm, променена общо 1 път
|
Пет Дек 15, 2006 4:38 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
pugsy написа: този remote е за усилвател/антена/ и разни "аксесоари" с които касетофона работи,но за чейнджъра си мисля,че има само 1 кабел който идва от касетофона
иначе работи ти ли,чува ли се да върти нещо
изваждането на дисковете как става (като видео механика или просто дърпаш касетата с дисковете) значи от чейнджъра влиза 1 кабел в касетофона- то е ясно-този със специалната букса, която си е различна за сяка марка. + идва от където и да е в моя случай пак от бушона на касетофона, масата също от него я вземам. касетката е за 6 дикса, и не е механично ваденето й, а е като при мп3 за кола например- натискаш иджект и тя изскача като диск например. чува се че върти и т.н., не се съмнявам в него никак. не ми се вярва някой да е такъв тъпан та да дойде да ми покаже неработещия си чейндър вечерта след работа 
|
Пет Дек 15, 2006 5:07 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
puntotras написа: Значи братле май не те е излъгал-трябва да вържеш постоянен + :!: От ченджера има 2 букси,едната захранваща а другата управляваща.Захранващата има черен кабел(масата) и червен постоянен+,масата се връзва отзад до самия ченджер а + верви по кабела на ченджера и отпред при касетофона се връзва на постоянен +!Превключването става от радио на сд с бутона SOURCE!Това е от мене-дано си разбрал нещо,ако неможеш да се справиш сам иди при някой алармаджий да помагат!Успех мерси братле помогна ми. ей тва ме интересуваше с кой бутон става, сеа тряа да видя кое е соурса при мене че е от годинките няма надписи. напълно си прав за кабелажите точно така вървят. ще пиша довечера допълнително
|
Пет Дек 15, 2006 5:10 pm |
|
 |
puntotras
|
Ако издаде звук кажи :mrgreen:
|
Пет Дек 15, 2006 5:21 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
puntotras написа: Ако издаде звук кажи :mrgreen:
казвам. тръгна си перфектно и веднага, превключването става от бутона он/офф на самия касетофон, обаче 1 път като пробвах не е станало щото трябва след като пуснеш чейнджъра да рестартнеш касетофона. е днес се сетих и го рестарнах и венага тръгна. я сега кажи къде да му вържа + на тоя чейнджър, в сми откъде да го взема така, че когато не съм на режим цд той да си е изключен? момчето, от което го взех ми каза, че няма такъв начин ама аз не вярвам толкова глупово да е направено, та да не може да се спре от управлението на касетофона. как е при теб?
|
Съб Дек 16, 2006 5:17 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Ако няма управление, демек - допълнителен кабел или нещо такова, плюса го изтегли до отпред и с едно ключе...
Ако има управление, трябва да си се изключва, като изключиш касетофона, не като минеш на радио.
|
Съб Дек 16, 2006 8:13 pm |
|
|