Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:37 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Ел.джам ел проблем 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Ако искаш да ти обясня във форума как това става каде се пробива и каква тел се използва,после средната възраст 16 ще почнат да правят магарии.Но все пак говорим ако случайно ел.стъклата са активни а те не са и не там е слабо мясо.Всяка ена кола си има слабо място за оваряне но това е друга тема.Аз лично мога да отворя 9 различни модела коли без ключ но НИКОГА не съм го правил,а просто съм виждал.
А за таймера става въпрос да е активен за 1мин за какво ти са 10 мин.Ти като си в колата ако ти е минало времето от 1 мин е необходимо да завъртиш ключа и да го го върнеш за да пуснеш таймера отново ;)

Абе знаех си аз, че си башибозук! :P 9 модела коли можеш да отвориш, а едно бутонче за джамовете ти се опъва! Шегичка, не се връзвай! :wink: Една минута според мен е малко за таймера. Така, или иначе вече имам навика да си вдигам джамовете преди да загася колата що ще ми е една минута? Според мен все пак е по-хитро да не е с таймер, а при пярвото отваряне на врата да се прекъсва веригата. Лесно може да се направи, като се върже към плафона и по-точно бутоните, или ключалките на вратите (според модела). Схемата ще е елементарна и може да се изпълни само с едно реле (сповече контактори), което при контакт ще се самоактивира и задържи, а при отваряне на вратата ще се изключва.

Пет Апр 21, 2006 11:20 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3