|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
аз ли недовиждам или са ми слаби фаровете?
Автор |
Съобщение |
bobo
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:01 pm Мнения: 58 Местоположение: София
|
LuckyMan написа: sev написа: gdd55 написа: На мойта Мими-минета сам и сложил осрам 12 лева парчето на дългите и Филипс около 55лв двете на късите/лупите/ 55вата +50% със зона за пешеходеца.КУпил съм ги от Хелата.Пред мене е като ден хварлих доста парички 55лв за H1 на късите ама понеже са ми лупи нямаше начи.Сега пред мен е като ден. PHILIPS 55w +50% към 50 лв запомни го ако искаш хубава крушка Philips H1 +50% струват тук 14,40 броя Къде точно че на мен ми казаха 50лв комплект 2бр демек по 25лв :roll:
Според мен са ти казали цена за Блу вижън или Найтгайд а колегата говори за модела Вижън Плюс (+50%)
Има разлика голяма между трите затова споменавайте и модели моля 
Чет Мар 23, 2006 1:47 am |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
Аз съм много доволен от моята Марея, обаче фаровете и са трагедия. Ако се зацапат стъклата(а това става веднага, когато някой кара пред мен и е мокро) нищо не се вижда.
Преди 3 дни ми изгоря единия фар и си купих крушки Филипс НайтГайд по около 20лв броя. Еми ........никаква разлика??? Старите бяха Осрам незнам си к'ви.
Просто ми е странно - само аз ли след като сменя крушките не съм доволен.
Карах едно Берлинго известно време - ебаси яките, готини, супер фарове.
Бобуууууу, тия италиански каруци са с много кофти фарове.
|
Съб Мар 25, 2006 9:54 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
1115 написа: Аз съм много доволен от моята Марея, обаче фаровете и са трагедия. Ако се зацапат стъклата(а това става веднага, когато някой кара пред мен и е мокро) нищо не се вижда. Преди 3 дни ми изгоря единия фар и си купих крушки Филипс НайтГайд по около 20лв броя. Еми ........никаква разлика??? Старите бяха Осрам незнам си к'ви. Просто ми е странно - само аз ли след като сменя крушките не съм доволен. Карах едно Берлинго известно време - ебаси яките, готини, супер фарове.
Бобуууууу, тия италиански каруци са с много кофти фарове.
пробвай да ги регулираш
Съб Мар 25, 2006 11:17 am |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
Ами преди 3 месеца са регулирани - не е от това.
|
Съб Мар 25, 2006 11:22 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
1115 написа: Ами преди 3 месеца са регулирани - не е от това.
кофти
аз съм с Philips Premium + 30%
по-добре са от предишните - Osram (не им знам модела)
Night Guide са модел + 50% и би трябвало да светят доста по-добре
а да не би тъй като са с други характеристики да трябва ново регулиране?
не ми се вярва, но...
Съб Мар 25, 2006 11:52 pm |
|
 |
valataat
Кара кола
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 5:02 pm Мнения: 263 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
1115 написа: Ами преди 3 месеца са регулирани - не е от това.
аз си купих чисто нови фарове и съм много доволен от късите. a на дълги да не говорим  а крушките са съвсем обикновени.
Нед Мар 26, 2006 5:43 pm |
|
 |
yan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:19 am Мнения: 67 Местоположение: Бургас
|
gdd55 написа: На мойта Мими-минета сам и сложил осрам 12 лева парчето на дългите и Филипс около 55лв двете на късите/лупите/ 55вата +50% със зона за пешеходеца.КУпил съм ги от Хелата.Пред мене е като ден хварлих доста парички 55лв за H1 на късите ама понеже са ми лупи нямаше начи.Сега пред мен е като ден. PHILIPS 55w +50% към 50 лв запомни го ако искаш хубава крушка
Днес си взех от Hella PHILIPS 55W NightGuide като твоите. Цената е същата - 49 лв.
Още свети слънцето мамка му и не мога да ги пробвам но малко остана
Между другото след една лека катастрофа смених десния фар и сега свети осезателно по-силно от левия.
Рефлекторите явно с времето заминават. Или са мръсни ??!? Някой има ли идея как се полират?
Навремето на ладата съм ги никелирал ама тука дали става :?:
|
Сря Апр 05, 2006 6:55 pm |
|
 |
Vladim
|
Основният проблем при нашите фарове (Брава/Браво/Мареа) е в дизайна! За да изглежда муцунката красива са направили фаровете много ниски и от там самият рефлектор. За сравнение вижте рефлектора на по-новите Хонда Сивик например, или на полицейските астри. От друга страна не знам дали с времето, или е просто въпрос на дизайнерско решение много от нашите фарове са, като затъмнени! Определено не са прозрачни да му се невиди! :x
|
Сря Апр 05, 2006 8:15 pm |
|
|