|
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Сложих ксенона, но... гасне на дълги :D (+снимка)
Автор |
Съобщение |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
При включването на дълги, гасненото продължава. Но като изключа и пак включа фаровете, за кратко време всичко е наред, но после пак гаснат късите...
Сега и обещаната снимка, но само СЛЕД, без ПРЕДИ  . Фотото е с Нокиа 6300, с нощен режим, на максимална резолюция. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Сря Сеп 03, 2008 9:11 pm |
|
 |
stormi
|
Колега аз днес си сложих ксенон и мога да кажа, че разликата е ОГРОМНА!!!Много по-добре се осветява пътя.Аз нямам такива проблеми дето си посочил за сега.Ксенона не е взиман от посоченият сайт ами е купуван от тук с 1 година гаранция!Колега дано някой да ти помогне.Успех 
|
Сря Сеп 03, 2008 10:10 pm |
|
 |
arsenov
|
Колега там където си го забил не ми се струва добра идея а именно в кутията с релетата и предпазителите . В инструкциите пише да не се поставя до елементи които отделят топлина или близко до такива които се влияят от такава . Тъй като баластите се нагряват прилично .
|
Сря Сеп 03, 2008 11:36 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
arsenov написа: Колега там където си го забил не ми се струва добра идея а именно в кутията с релетата и предпазителите . В инструкциите пише да не се поставя до елементи които отделят топлина или близко до такива които се влияят от такава . Тъй като баластите се нагряват прилично .
Ще го преместя, но не е това причината да прекъсват късите, когато превключа на дълги...  Като монтирах сам десния, всичко си беше идеално, нямаше този проблем. Ама когато сложих левия... това излезе.
Лъчо, честито братленце. 
|
Чет Сеп 04, 2008 11:09 am |
|
 |
arsenov
|
Има релета при превключване от къси на дълги . За това може да ти разясни повече Rokambol .Той се е играл с релетата , а именно дългите да са постоянно захранени . Разгледай темата която е пуснал за монтаж на ксенон мисля , че проблема е точно от това . А ето ти и линк viewtopic.php?t=19038 . Но внимавай тъй като схемите са различни . Все пак не е лошо да го попиташ .
|
Чет Сеп 04, 2008 5:17 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
arsenov написа: Има релета при превключване от къси на дълги . За това може да ти разясни повече Rokambol .Той се е играл с релетата , а именно дългите да са постоянно захранени . Разгледай темата която е пуснал за монтаж на ксенон мисля , че проблема е точно от това . А ето ти и линк viewtopic.php?t=19038 . Но внимавай тъй като схемите са различни . Все пак не е лошо да го попиташ .
Дам, видях темата, но като не разбирам... Май, май ще ходя при човек, който разбира, да не взема аз нещо да объркам...  Така е най-добре. Иначе докато имам време да отида, няма да включвам на дълги, само ще псувам и ръкомахам  Ще бъде трудно... Иначе, ако има някой от Овча купел или Борово (Там работя  ) и е наясно, нека свирне, ще почерпя  .
|
Чет Сеп 04, 2008 6:52 pm |
|
 |
stormi
|
svetkos_ написа: Лъчо, честито братленце. 
Мерси много колега.Като я снимам ще кача сними.Дано да оправиш проблема по-скоро 
|
Чет Сеп 04, 2008 11:32 pm |
|
|