Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:40 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
какво мислите за това CD/Mp3 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Не се заяждам,но под нисък клас имах предвид кларион в рамките до 150 лева (нов)

Пон Юли 03, 2006 7:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
dudulia написа:
към колегата Явор:Яворе,толкова години се занимаваше с музика(баща ти),не се ли научи как да избираш?
Отиди в някой магазин,където ги има монтирани и тествай моделите на УХО!С едни и същи колони,едно и също радио(диск),едни и същи настройки на бас и високи.После сменяй колоните (пробвай с няколко вида или тези ,които ще монтираш) и не се учудвай много,когато "скапаното" JVC просвири по-добре от "прехвалният" KENWOOD.Разбира се гледай да са от един клас,а не единият да струва 100,а другият 500 лева.И за почитателите на Clarion искам да кажа,че имат много евтини модели,които нямат нищо общо с иначе качественният звук,който принципно вадят.С две думи вярвай на слухът си,а не на писаници!

Ами да ти кажа точно така направих избора - гледах, слушах и т.н. Възможността ми за избор бе доста намалена от задължителното условие да свети изцяло във зелено (и бяло) - не ги ща модерните неони да ми бодат очите нощно време особено като имам предвид на Бравата къде се слага ЦД-то. Сега като лепна и колонките - пак Пайнерчета и ще видите какво става. Точно заради пеенето се отказах от едно SONY пак в зелено и със същите възможности и на същата цена в Метро...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Юли 04, 2006 8:59 am

UNREAD_POST 
Честито за придобивката!Някой ден ,ако се видим в Хасково ще чуя как свири. :D

Вто Юли 04, 2006 9:40 am
Профил
UNREAD_POST 
dudulia написа:
Честито за придобивката!Някой ден ,ако се видим в Хасково ще чуя как свири. :D

Крайно време е вече... Чесно казано аз така и не се сещам кой си... Извинявай ако те обижда това...

Вто Юли 04, 2006 10:02 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2