|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
cerrone
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 8:16 pm Мнения: 24 Местоположение: 1,950 km West of Varna
|
Rokambol написа: Добра е жълтата серия, но май ще иска кутия, щото басите им хич ги няма. Да не говорим, че единия изгоря в събота, а са без гаранция :evil:
Аууу, съжалявам много. Ами какво да се прави, понякога човек просто няма късмет. Ако това ще те успокои мога да ти пратя една снимка на напълно разбито Порше.
ZDRAVIO, аз просто исках да кажа на VooDoo да не очаква чудеса от тях. Като казвам, че системата е сложена, защото е задължителна имам предвид, че все някой Дженаро/Джузепе е стоял и е я е проектирал, така, че компонентите й да си съответстват. Слагането на нов плеър просто води до нарушаване на този баланс, от където следва, че да се изравни равенството трябва да се промени и другия параметър. Това ми беше основната идея. Те и моите си свиреха добре, но на оригиналния касетофон. А и какво мога да очаквам от това нещо по-долу - толкова пластмаса за направата на говорител не бях виждал преди. Единственото метално нещо май е капачката на магнита. Ако някой може да ме убеди, че пластмасата е подходящ материал точно за говорител съм готов да го изслушам.

_________________ Ами гледам другите пишат тук какви коли карат. Я дай и аз да го направя: Marea TD100 - карам я и през уикенда, но не е Weekend.
|
Пон Ное 26, 2007 8:16 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
cerrone написа: Rokambol написа: Добра е жълтата серия, но май ще иска кутия, щото басите им хич ги няма. Да не говорим, че единия изгоря в събота, а са без гаранция :evil: Аууу, съжалявам много. Ами какво да се прави, понякога човек просто няма късмет. Ако това ще те успокои мога да ти пратя една снимка на напълно разбито Порше. ZDRAVIO, аз просто исках да кажа на VooDoo да не очаква чудеса от тях. Като казвам, че системата е сложена, защото е задължителна имам предвид, че все някой Дженаро/Джузепе е стоял и е я е проектирал, така, че компонентите й да си съответстват. Слагането на нов плеър просто води до нарушаване на този баланс, от където следва, че да се изравни равенството трябва да се промени и другия параметър. Това ми беше основната идея. Те и моите си свиреха добре, но на оригиналния касетофон. А и какво мога да очаквам от това нещо по-долу - толкова пластмаса за направата на говорител не бях виждал преди. Единственото метално нещо май е капачката на магнита. Ако някой може да ме убеди, че пластмасата е подходящ материал точно за говорител съм готов да го изслушам. 
Така е но в почти всяка заводска музика има толкова пластмаса, колкото в тази това е само поставка за говорителя!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Пон Ное 26, 2007 9:53 pm |
|
 |
stormi
|
Значи аз скоро си взех cd Sony CDX-GT20 и автомобилни високоговорители трилентови елипси LG LAS-6931 и мога да кажа, че много добре свири!!!Има си бас, както така и звука е доста добър.Cd-to съм го взел за 140лв., а колоните за 65лв.Просто за тези пари много си заслужава музиката.
|
Вто Ное 27, 2007 11:18 pm |
|
|