Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Въпрос за дигиталния километраж на Типо 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Имам дигитално табло и като включа късите през деня- интензитета на осветлението пада наполовина- сигурно са го предвидили, че на фарове се кара главно нощем, но през деня не се вижда почти нищо :shock: .
Моля, ако някой колега знае как се увеличава осветеността на дигитално табло- да пише.

За Типо ли питаш?

Нед Фев 17, 2008 10:11 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Да- незнам откъде се наглася да ми свети по- ярко през деня при пуснати фарове.

Нед Фев 17, 2008 10:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Да- незнам откъде се наглася да ми свети по- ярко през деня при пуснати фарове.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Фев 17, 2008 10:28 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Благодаря много.
Ако ме светнеш и другите 2 отдолу за какво са- направо изкара за черпня. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Фев 17, 2008 10:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Имам дигитално табло и като включа късите през деня- интензитета на осветлението пада наполовина- сигурно са го предвидили, че на фарове се кара главно нощем, но през деня не се вижда почти нищо :shock: .
Моля, ако някой колега знае как се увеличава осветеността на дигитално табло- да пише.

В ляво на таблото имаш едни копченца, най-горното(мисля) от тях се задържа натиснато при вкл. фарове, докато светлината стане такава, каквато желаеш. Общо позициите са 7.

Kimi_Raikonen написа:
Благодаря много.
Ако ме светнеш и другите 2 отдолу за какво са- направо изкара за черпня. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

По-горното е за нулиране на дневния километраж - задържа се за целта. Най-долното е за общия брой изминати километри. На Типо-то превърта на 199 999км.

Edit: Малко съм дублирал колегата Paparac, ама като не чета всичко... :-D

Пон Фев 18, 2008 6:16 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Мерси, колеги- вече виждам какво има на таблото- наистина са били 7 положенията на осветление и по маркототевщина моето при фарове е било на най- слабото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Харесва ми дигиталното табло че има една червена плоска лампа диодна и пише енерджи- та като светне и ръчкам на по- висока скорост- като във WRC шампионата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Фев 18, 2008 7:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
По-горното е за нулиране на дневния километраж - задържа се за целта. Най-долното е за общия брой изминати километри. На Типо-то превърта на 199 999км.

Въпросното копче 0/trip (пада се в средното на снимката) точно това прави, нулира т. нар. дневен километраж, но с една уговорка, трябва да си превключил на режим дневен километраж преди това.

Най-долното копче tot/trip е за превключване между общия километраж и т. нар. дневен километраж.

На Типото километражът превърта на 99 999, не на 199 999 или поне при мен е така.

Kimi Raikonen, има и още един вариант - натискаш трите копчета едновременно и де що има лампа по таблото ще светне. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

ЕДИТ: Между другото Kimi Raikonen ако беше видял пост номер 2 в темата, щеше да си отговориш предварително на въпросите си. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Фев 18, 2008 8:36 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2