|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
взех си чейнджър, ама не могад аго включа
Автор |
Съобщение |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
GTipo написа: Ако няма управление, демек - допълнителен кабел или нещо такова, плюса го изтегли до отпред и с едно ключе... Ако има управление, трябва да си се изключва, като изключиш касетофона, не като минеш на радио.
еми имам кабела със специфичната букса, сещаш се, към него залепенфабрично върви 1 плюс/това ли е управлението/ имам и един кабел за маса. това са всички.
|
Съб Дек 16, 2006 8:45 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
В самия ченджер има електронен ключ който се командва от касетофона,моя съвет е да го оставиш така както си е .
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Нед Дек 17, 2006 3:36 pm |
|
 |
puntotras
|
Колега какво стана с проблема?Чета последните ти постове по темата имаш още някакъв проблем-най лесно е за теб да ти хвърлят едно око някой алармаджий(ако беше в Пазарджик е лесно)-казвам ти го защото при едно неправилно вързване от твоя страна може да изгориш нещо което да е фатално а и да не се запалиш!Моя приятелски съвет е да го погледнат за да не объркаме някоя жица и .........!Ако вече няма накъде се обаждай ще го мислим 
|
Пон Дек 18, 2006 5:09 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
puntotras написа: Колега какво стана с проблема?Чета последните ти постове по темата имаш още някакъв проблем-най лесно е за теб да ти хвърлят едно око някой алармаджий(ако беше в Пазарджик е лесно)-казвам ти го защото при едно неправилно вързване от твоя страна може да изгориш нещо което да е фатално а и да не се запалиш!Моя приятелски съвет е да го погледнат за да не объркаме някоя жица и .........!Ако вече няма накъде се обаждай ще го мислим  ами аз си комуникирах с колегата тодор гаговски на лични. значи всичко си тръгва перфектно, въпроса е, че не намирам къде да вържа + за чейнджъра, така че да се гаси с касетофона. мерих отзад на касетофона, но не намерих пин, на които да има плюс когато е включен и да няма когато е изключен. това е основния проблем. колегата казва, че чейнджъра получавал по кабела за управление сигнали и когато касетофона изгасне се спира плюса от вътре от самия чейнджър-т.е. по веригата до самия чейнджър винаги си има плюс, но той се гаси отвътре. аз още не съм сигурен и не съм го вързал никак, в краен случай пускам постоянен + слагам един бушон по пътя и едно цк ключе и това е.
|
Пон Дек 18, 2006 7:10 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
|
Значи така, възможно е някой модели да немогат да се изключат тогава се взима + от управлението за автоматична антена на касетофона кабела най вероятно е със син цвят
|
Пон Дек 18, 2006 9:18 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
|
Todor_Gagovski написа: Значи така, възможно е някой модели да немогат да се изключат тогава се взима + от управлението за автоматична антена на касетофона кабела най вероятно е със син цвят
е това е отговор. аз мерих всички пинове 2 пъти ама ми умря ...... от студ и оставих кабелите за другия уикенд, изглежда там ще намеря отоговора. благодаря на всички и особенно на 2мата, които най-много ми помогнаха. успехи и весели празници
|
Пон Дек 18, 2006 10:45 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
|
Имай предвид обаче че този изход може да захранва консуматори до 500 милиампера ако можеш виж дали има някакво инфо на самия ченджер колко ток консумира. успех
|
Вто Дек 19, 2006 6:27 pm |
|
|