|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 9:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Относно функцията Trunk Opener на алармата...
Автор |
Съобщение |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Относно функцията Trunk Opener на алармата...
На алармата ми имам такава функция и аз лично много бих я използвал. Екстрата е там, че с дистанционното да можеш да си отваряш багажника.
На схемата е дадено едно моторче, което явно се връзва за механизма с който се отваря багажника отвътре.
Обаче въпросът е: Какво е моторчето и откъде мога да си намеря? Как се връзва?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Последна промяна Mazgarev на Пон Юли 03, 2006 6:42 pm, променена общо 1 път
|
Пон Юли 03, 2006 12:21 pm |
|
 |
pugsy
|
до колкото знам тази функция е ако имаш отваряне на багажника отвътре с бутон (алфа155) го има,иначе може да сл;ожиш някаква по-малка машинка да централно.
И аз я имам тази функция но съм си ч цвързах да ми отваря прозорите
|
Пон Юли 03, 2006 12:44 pm |
|
 |
ilkor
|
|
Пон Юли 03, 2006 5:28 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Мисля че може да ти намеря подобно нещо утре ще ти дам точен отговор. Гледал съм в Форд Фиеста как от обикновенна машинка са направили подобно нещо вкарват пружина между корпуса и подвижната част. Моторчето я дръпва а пружината я вруща в начално положение
|
Пон Юли 03, 2006 6:28 pm |
|
 |
pugsy
|
с обикновенна машинка СТАВА,правил съм го,на стария ми фиат беше така,много пъти ми човкаха в ключалката да я отключат,писна ми и блокирах бутона отзад и сложих машинка за централно (мисля че беше от рено оригиналната,но няма значение стига да се побере) и бутон на панелчето над врътките за парното
|
Пон Юли 03, 2006 6:31 pm |
|
 |
galinchooo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 22, 2006 1:22 am Мнения: 76 Местоположение: Бургас
|
и за сам си сложил обикновена машинка на бравата и работи.Само ше требва да се откачи жилото.Удобно е.Ама аз сам си слижил и едно копченце ватре в купето да си отварям и от там а не да дарпам жило.Много е удобно да знаете.Излизам чат копчето и .... 
_________________ fiat brava 1.6 16 w
|
Пон Юли 03, 2006 9:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|