Дата и час: Пет Юни 20, 2025 7:47 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
кабели за колони на вратите 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
та като сте повдигнали темата... я кажете колко ще ми струва да се прекарат кабели за колони отзад тъй като на моето браво италянците са си го спестили а и също така да се пуснат кабели за усилвател с всичките му там екстри, кабели , бушони, ако се налага някви филтри..

решил съм да си взимам другидет нова мп3 за колицата и ме интересува за каква цифра става дума, ако не е мн скъпо предпочитам да го направи специалист, не че сам няма да мога но ако има проблем после да има на кои да се сърдя и псувам :P (базик)

та кажете оферти. колата е фиат браво 1.9ТД 100к края на 99г но това на дали има значение :)

Сря Мар 29, 2006 10:32 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
та като сте повдигнали темата... я кажете колко ще ми струва да се прекарат кабели за колони отзад тъй като на моето браво италянците са си го спестили а и също така да се пуснат кабели за усилвател с всичките му там екстри, кабели , бушони, ако се налага някви филтри..

решил съм да си взимам другидет нова мп3 за колицата и ме интересува за каква цифра става дума, ако не е мн скъпо предпочитам да го направи специалист, не че сам няма да мога но ако има проблем после да има на кои да се сърдя и псувам :P (базик)

та кажете оферти. колата е фиат браво 1.9ТД 100к края на 99г но това на дали има значение :)

за 10лв.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c261c ... 32_28.y=28

Сря Мар 29, 2006 11:13 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST ммммм
цени в Бургас:
1-монтаж диск-10лв
2-монтаж колони
-при готови отвори-10лв
-с рязане на кора -15лв
-с рязане на ламарина-20лв
3-окабеляване предни-4лв
4-окабеляване задни -8лв
5-монтаж на стапало -20лв(в цената влиза и окабеляването за стапалото)
ако не6то има проблем с инсталация сваляне на кори и др. се запла6та допалнително като това плащане не е повече от максимум 10-30лв
Така че монтаж на сд тонколони предни и задни и окабеляване и монтаж на стапало на браво=около 60лв
Добре е ко :D нали?

Сря Мар 29, 2006 11:22 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Относително е... зависи за какво стъпало иде реч. Според мощноста е и дебелината на кабела. По няколко квадрата сечение кабели се слагат и не са хич евтини! Зависи къде ще го монтираш. От там мериш до акумулатора колко е и спи правиш сметка. Отделно се слага и специфичен бушон на акумулатора.

Чет Мар 30, 2006 1:05 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
На мен само силовите кабели и предпазителя ви струваха към 30 лв. Пък докато изкарам плюсовия кабел от купето към двигателя без да дупча допълнителен отвор ми се ........ /да не пиша глупости сега ;)/

Чет Мар 30, 2006 7:38 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
бе аз вече веднъж опъвх кабел от акумулатора до отзад до багажнитадори прекаржах и сигнал от касетофона до багажника, но искам да ги заменя с по истински, да не ми правят проблем кабелите

Чет Мар 30, 2006 10:45 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST mmmm
момчета аз ви написах цени за монтаж(труд).А що се отнася за консумативите се дават още пари като кабелите за стапало са 35лв комплект(силов кабел,чинч,бошон,клемички.) Монтажа на стапало независимо каде и как се слага и до каде се опават кабелите е 20лв.почти на всички коли се опава лесни инсталация за стапало(изключение правят некои пежа и рена.И на тея коли не 4е не става ами излиза малко по солено :D
Общо взето цените за монтаж на музика са си нормални даже да не кайа и евтини.Я си представете в германия колко зимат за такива работи а?И тука ще стане така таи че барзаите докато е време :D :roll:

Чет Мар 30, 2006 8:28 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
stenli написа:
На мен само силовите кабели и предпазителя ви струваха към 30 лв. Пък докато изкарам плюсовия кабел от купето към двигателя без да дупча допълнителен отвор ми се ........ /да не пиша глупости сега ;)/

И аз имах тия неволи преди 2 години :twisted: Силовия го пуснах над педалите, там намерих някаква пролука, абе после ме боля 2 дни главата, щот все си наведен, гадна работа. А и ръцете си изподрах, а и счупих без да искам пластмаската на прага :evil: Уж да ми излезе без пари, пък останах с издрани ръце и доста съсипано време :evil:

Чет Мар 30, 2006 9:59 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Аз пуснах силовия кабел през гумения тампон на оргиналната инсталация масата на стъпалото я хванах за колонката кадето са хванати всички маси на инсталацията в купето, а днес успешно пуснах кабел за колони в вратата през гумен маншон и букса на инсталацията сложих и по две 4" говорителчета /трудно ми е да ги нарека баси/ че то само с тия пищялки в арматурното табло за никаде ;)

Чет Мар 30, 2006 10:45 pm
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2