|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Nasko_Bs
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 11:02 am Мнения: 36 Местоположение: Бургас
|
 Оборотомера на Темпра
Здравейте, Имам Темпра 1.4 инжекцион електроник с катализатор. От известно време не ми работи оборотомера. Каква може да е причината, как се отстранява и колко горе-долу ще струва. Освен това електронният часовник работи, но не се виждат цифрите. Сигурно има някакво осветление, но как се стига до него без да се сваля таблото.
[/code] Забравих да кажа, че таблото не е дигитално, а със стрелки!
Последна промяна Nasko_Bs на Пет Окт 28, 2005 11:19 am, променена общо 1 път
|
Пет Окт 28, 2005 11:14 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Оборотомера на Темпра
Nasko_Bs написа: Здравейте, Имам Темпра 1.4 инжекцион електроник с катализатор. От известно време не ми работи оборотомера. Каква може да е причината, как се отстранява и колко горе-долу ще струва. Освен това електронният часовник работи, но не се виждат цифрите. Сигурно има някакво осветление, но как се стига до него без да се сваля таблото. [/code]
колега не си написал дали таблото е електронно или аналогово/със стрелки/
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Окт 28, 2005 11:17 am |
|
 |
pugsy
|
като казваш че е с електронен часовник май е дигитално,вий си крушките зад таблото,май бяха 3 бр. на оборотомера и 1 на часовника,ако не са крушките провери кабела който отива към таблото,мисля че беше зелен или кафяв
|
Пет Окт 28, 2005 11:22 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
За оборотомера - най вероятно куплунга който е на таблото нещо не дава контакт или кабелите до там .. не е от датчика - защото ако е той - няма да можеш да запалиш ....
За часовника - зад него има крушка която светва като дадеш на контакт - независимо от светлините - пуснати или не
Но мисля че за да се смени е нужно да се свали таблото цялото .... не съм сигурен ... но така мисля ...
п.с. А това че има дигитален часовник - няма нищо пбщо с дигиталното табло на фиат ....
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пет Окт 28, 2005 6:31 pm |
|
 |
pugsy
|
ivo написа: За оборотомера - най вероятно куплунга който е на таблото нещо не дава контакт или кабелите до там .. не е от датчика - защото ако е той - няма да можеш да запалиш .... За часовника - зад него има крушка която светва като дадеш на контакт - независимо от светлините - пуснати или не Но мисля че за да се смени е нужно да се свали таблото цялото .... не съм сигурен ... но така мисля ... п.с. А това че има дигитален часовник - няма нищо пбщо с дигиталното табло на фиат ....
просто предполагам
ИЗВИНЯВАМ СЕ
|
Съб Окт 29, 2005 1:15 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|