Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Лампа Н1 Осрам NIGHT BREAKAR+90% 55W 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Na4ko написа:
DINODINEVBAR написа:
Na4ko написа:
Странно....може да са ти зацапани рефлекторите или да са мента крушките.
Аз си купих преди седмица Osram Silversrat +50%(пише и +20м,ама за дълги ли е или какво...) и съм доволен.
Първата проба беше на дъжд и разликата беше,че от нищо стана на малко видимостта,но снощи карах из тъмниците на сухо и мога да кажа,че на къси не светят много по-далеч,може би и хич,но осветеността е много по-добра и светлината е по-силна много,макар и да жълтее още леко.Отражението на фара вечер обаче е напълно ярко бяло и точно си сивее,а през деня жълтее,ама това вече са зрителни измами.
Идеята е - или са те метнали или нещо не ти са както трябва фаровете.
Не вярвам фирмата е вносител на OSRAM.Ти откаде си ги купил.

От Метро,не знаех,че ТМТ са вносители на Осрам,иначе и там щях да ида,но мисълта ми за зацапаните фарове си остава.
В този ред на мисли,аз ако си изчистя моите ще имам по-голем резултат,но как да разглобя фар на типо,прогвал съм при последните Унота и не става - стъклото е залепено.
И на Мареата са залепени с нешто меко като маджун.Стъклото е хванато с щипки да претиска.Затова днес не ги отворих но ще купя първо нещо(силикон).Виждал съм как един си беше отворил рефлекторите и ги търкаше с гъба.Познайте падна му покритието ,после става лошо .

Съб Сеп 20, 2008 6:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=24128 тука съм обяснил как се разглобяват и чистят фаровете.Не се слага силикон,а е използва това като дъвка,след като се нагрее и се сложи стъклото залепва както преди.Отделно се използва мека гъба и автошампоан (защото водата се оттича и не изсъхва на капки) и под течаща вода с лек натиск се измиват рефлекторите.НЕ СЕ ЗАБЪРСВАТ НА СУХО!!! .Така съм чистил 7 фара на браво/мареа и всичките бяха много добре след това.

Съб Сеп 20, 2008 8:33 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2