Интересува ме какъв е размера на заводските колонки на Punto-то. Трябва ми размера на предните и задните говорители и предните пищялки. Не съм много запознат но предполагам, че като взема колони със същия размер, запоя ги на мястото на оригиналните и CD-то подава достатъчно мощност ще стане... нали?
Пон Авг 18, 2008 11:59 am
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
Re: Смяна на заводските говорители в Punto Mk2
Lord Mordor написа:
Интересува ме какъв е размера на заводските колонки на Punto-то. Трябва ми размера на предните и задните говорители и предните пищялки. Не съм много запознат но предполагам, че като взема колони със същия размер, запоя ги на мястото на оригиналните и CD-то подава достатъчно мощност ще стане... нали?
Да си играе Star Craft-а и да не се занимава с глупости
Сега сериозно. Споко, ще се справиш . Разглабяш и после сглабяш по реда, по който си разглобил
Ам да е, то и аз така си мислех че ще стане , но ми трябват размерите за да стане всичко на куп - след като пристигнат нвите тогава да разглобявам, че ако разглобя първо и после ги чакам няма дасе сетя как се сглабя
Ееее, хайде де, не може никой да не знае проклетите размери.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл