Дата и час: Чет Май 29, 2025 1:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Проблем с ел. инсталацията на Punto II решен 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Проблем с ел. инсталацията на Punto II решен
РЕших да споделя перипетиите си защото не била само моя Fiat много зле с инсталацията. Появиха ми се доста странни проблеми - алармата си пищеше само и не спираше. като пуснех аварийните на изключен двигател таблото решаваше, че сме на дискотека и си присветваше цялото, освен това като натисна спирачката ми светва задния мигач, а като натисна мигача ми премигва стопа. Оказа се, че било от масите или по точно липсата на такава, имало някаква платка която разпределяла токовете и системата се претоварвала и в крайна сметка, доколкото разбрах де, проблема тръгнал от това, че стоповете им били сложени крушки от 5w, а трябвало да бъдат от 10w, и от там системата първо ми отчитала изгоряла крушка и след това разпределя тока на други места. Е взеха ми за ялата работа 80 лв, но ми оправиха в бързината и лампичката в багажника светлините на таблото, запалката и сменили май всички крушки в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Сега остана да им я тръсна пак, че километража не отчита вярно и стрелката се движи на пресекулки, ако имате идея от какво е...

Пет Юли 11, 2008 12:57 am
UNREAD_POST Re: Проблем с ел. инсталацията на Punto II решен
Lord Mordor написа:
Сега остана да им я тръсна пак, че километража не отчита вярно и стрелката се движи на пресекулки, ако имате идея от какво е...

Повреден датчик (червяк) в скоростната кутия или разхлабен кабел до този датчик.

Пет Юли 11, 2008 4:38 am
UNREAD_POST 
мерси, ще им я тръсна пак, направо им писна на тия момчета да се занимават с житейските ми проблеми, допреди седмица се опитваха да подкарат един GSM модул за алармата

Пет Юли 11, 2008 10:21 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]