Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Какво мислите за BLAUPUNKT GTB-1200 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Какво мислите за BLAUPUNKT GTB-1200
Решил съм да си взена BLAUPUNKT GTB-1200 но незнам дали това е добrо решение за моята
мареа (комби).
Размера на кутиятра е точно като за мен но незнам дали ще свири хубаво (без усилвател)
CD-то ми е 4х50 като задните два канала са ми свободни.
Въпросът ми е това качествен буфер ли е и мога ли да го вържа
директно кам CD-то

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Юни 24, 2008 5:52 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
1Качеството на този буфер е толкова отвратително, колкото не можеш да си представиш
2На стъпалата на цдто ако го вържеш ама абсюлютно нищо няма да направиш - по добре без него!
3Да! трябва да имаш изход за суб буфер но на този изход не се връзва буфера, а усилвателя, който ще захранва буфера!
4. един съвет от мен:
4.1 компонент - http://www.ljclub.net/auto-audio/amps_n ... 60/amp.htm
4.2 компонент - http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... N/bass.htm
4.3 компонент - http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... N/bass.htm
и 10 лева за кабели
излиза ти 99 + 65 + 50 + 10 = 224 лева и ти свири идеално

Вто Юни 24, 2008 6:03 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
това е по добро а и по изгодно http://www.thunder.bg/product_info.php? ... cts_id=250 и съм го чувал и виждал аи съ върви комплект с кабелите за захранване и сигнал

Вто Юни 24, 2008 7:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Как ли пък ще ме убедите,че Блаупункт продукт на Бош Германия е по-гадно от Тъндър правен от някакви жълтури.Всякакъв говорител може да се върже директно на ЦД-то,друг е въпроса,че няма да може да се напъне хубаво.А чак пък отвратително да свири тая туба не ми се вярва,и то при положение,че кутията и е изчислена а не някаква самоделка няма как да е лошо качеството (освен ако не сте свикнали на Lanzaar,MTX и компания).Според мене си струва парите,може за мнение да питате Trojaneca той има точно такъв субуфер.

Вто Юни 24, 2008 8:45 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Блаупункта си е супер,но си вземи усилвател за него може да го вържеш и директно на cdто но не усилваи много да не изгори cdto.На тъндър има само едни хубави говорители с карбонова мембрана имам такива вадят доста мощен бас щом трепери плочата межди етажите на блока като си пусна музика! ЗА BOOM BASS от линка на колегата по нагоре бръмчат като стършел в хралупа. :cool:

Вто Юни 24, 2008 9:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
Едно време си правех такива "музики" субуфера директно на ЦД-то и съм усилвал колкото може и никога не съм имал проблеми,камо ли да изгори нещо.В най-лошия случай започва да криви стъпалото на Цд-то и звука се разваля.

Вто Юни 24, 2008 9:26 pm
UNREAD_POST 
Никой не може да ме обеди в това, че Boschmann е хубава и качествена марка говорители.За усилватели съм съгласен, защото аз самият съм с такъв!!!Имам доста познати дето са с такава марка говорители и просто много хора ми казват, че имат дефект след време с магнита.
Лично мое мнение...

Вто Юни 24, 2008 11:26 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
абе то и БЛАУПУНКТА си е китайски /там е изнесено производството/ и също съм на мнение че свири хубаво..........по скоро заспорих за ценовата страна на нещата.Не се подвеждайте при избора на ВГ според магнита...........че колкото по голям толкова по добре.На марковите говорители магнита е по малък и по качествен от на ментаците.лошото при пасивните басбоксове за кола е избора на място на усилвателя,аз не обичам да се виждат кабели и стъпала разни в багажника.Удобно е да се монтира под задната седалка в колата-нищо не се вижда а и винаги може да се правят корекции при настройките

Сря Юни 25, 2008 7:51 am
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Така колеги като говорим за китайски работи BLAUPUNKT,Pioneer тея тъндари все в китаи ги правят така някой от колегите горе казе че тъндара свирел по лошо може ли да ми кажеш защо свири по лошо.Аз мого да кажа че тъндари свири по силно имал съм и двата субуфера и ако требва сега да си купувам и да избирам между двата бих избрал тъндъра,а колегата който каза,че бошман не правели добри басове говорители мога да му кажа че спрямо цена качество и добър звук няма по добри от бошман защото за 80,100 лева си купуваш много добър говорител много по добър от BLAUPUNKT,SONY .За този ценови клас няма по добри говорите ли от бошман.Това е мое мнение не се заяждайте.

Сря Юни 25, 2008 1:14 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Lek Lek Lek написа:
Така колеги като говорим за китайски работи BLAUPUNKT,Pioneer тея тъндари все в китаи ги правят така някой от колегите горе казе че тъндара свирел по лошо може ли да ми кажеш защо свири по лошо.Аз мого да кажа че тъндари свири по силно имал съм и двата субуфера и ако требва сега да си купувам и да избирам между двата бих избрал тъндъра,а колегата който каза,че бошман не правели добри басове говорители мога да му кажа че спрямо цена качество и добър звук няма по добри от бошман защото за 80,100 лева си купуваш много добър говорител много по добър от BLAUPUNKT,SONY .За този ценови клас няма по добри говорите ли от бошман.Това е мое мнение не се заяждайте.

ми... той колегата горе долу ви го каза...
Добавям: Който си мисли, че като е добавена една синя точка на една китайска издънка всичко ще почне да свири греши! Blaupunkt отдавна не са това което бяха и в момента се опитват да привлекат доста по неплатежоспособните клиенти, което обаче започва сериозно да им вреди!
ПРОБЛЕМ С МАГНИТА ЛИ - първите бошмени излязоха на пазара някъде 2003 година - от тогава имам 2 и мога да ти кажа че не са мръднали ама грам! Свирят си както в началото и нямам никакъв проблем с тях!
За съжаление вече добра марка и добро качество са доста размити понятия колеги!

Чет Юни 26, 2008 10:52 am
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Ето за бошман аз ще ти пропоръчам ето този http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... o/bass.htm говоритела струва 90 лева и свири много по добре от Sony xplod от този BLAUPUNKT който ти искаш да купуваш след като си купиш говоритела си купуваш една кутия 40,45 лева и си готов с як бас ако разбира се имаш стапало ако нямаш едно тъндър стапало и си готов,а ако имаш малко повече пари в тунинга продават един як бошмен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 10ка етого http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=93761 взимаш него як усилвател една кутия и си готов с наистина як бас неможеш по нищо да го сръвниш с този BLAUPUNKT(ментак).А и за магнитетите ништо вярно няма имам две 8ци бошман с двоен магнит от около 3 години ни магнит е паднал ни мамбрана е фръкнала.Колега не купувай този BLAUPUNKT вземи нещо друго това го знам от личен опит.

Чет Юни 26, 2008 12:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Lek Lek Lek ти пък верно ли мислиш да сравняваш BOSCHMANN с PIONEER или KICKER,ALPINE,MTX,JL AUDIO etc ???? Вярно че на пазара в Бг се срещат само най-евтините серии на BOSCHMANN , и съм чувал че имат и наистина качествени серии, но BM LABS поне от нещата които чета за тях все още са назад от добре познатите маркив в световна сцена. Искам да вметна че при нас преобладава китайския BOSCHMANN тука в БГ, който няма нищо общо с онзи който се продава зад окена. Абе извратена работа. Амааа...абе всеки има правото да харесва и слуша онова което иска....така чеее...

Чет Юни 26, 2008 4:23 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Не колега май не си прочел добре казах че в ценовия клас от 80 до 100 лв. няма по добро за басов говорител от бошман.И да ти кажа имам два бошмана от USA донесени от братовчетми и имам същите 2 купени от българия това е преди 3 године и тези от българия и тези от САЩ бяха еднакви и като изработка и като качество и като здравина още си свирят и двата комплекта без грешка.Тези който са сега в българия наистина са внос от китай но са много добри говорители и пак да подчертая че не сръвнявам BOSCHMANN с PIONEER или KICKER,ALPINE,MTX,JL AUDIO а казах,че бошман по просто казано за тези пари няма по хубаво.За мен една от най добрите марки е Hertz,Alpine.Kicker но това вече е друга тема.А за PIONEERнее лоша марка но от както ми изгуряха едни пищялки PIONEER и малко ми падна марката в очите.Не казвам че е лоша марка просто на мен малко не ми харесва.

Чет Юни 26, 2008 8:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kолега вече се съгласих с теб.Аз за това съм с пищялки на Boschmann и съм доволен за сега.Само дето много лесно едната се отлепи от пластмасовият корпус.Просто калпаво е залепена с лепило, но я побългарих така да се каже :).Иначе аз съм с бас на PIONEER Ts-w 307D4 и до някъде съм доста доволен.Лично мое мнение, а иначе колегата ще го посъветвам ако мисли да взима Blaupunkt-а и ако има начин да го пробва, ако пък ли не на риск.

Чет Юни 26, 2008 11:42 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Колега басчетата Pioneer са също много добри,но малко твърдо свирят с примерно Hertz.Но пак казвам можеби се повтарям това е мое мнение и не искам да го налагам на никого.И както каза колегата неговия съвет е добър първо да го пробва в магазина и ако му хареса да го взима (в което малко се съмнявам).

Пет Юни 27, 2008 11:06 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]