|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Километража ми не работи! Помогнете!
Автор |
Съобщение |
valter_b
Регистриран на: Сря Май 07, 2008 1:31 pm Мнения: 2 Местоположение: Плевен Област
|
 Километража ми не работи! Помогнете!
Здравеите!
Имам Браво HGT, проблемът е, че километражът ми не работи, т.е. стрелките, които измерват километрите, оборотите и нивото на бензина работят, а не ми измерва колко километра съм изминал. Опитах да сменя датчика, които се намира под скоростната кутия, но никакьв резултат - само се набутах 70 лева за нов датчик! Ако някои знае какъв може да е проблема и да ми даде някакъв, съвет моля да пише. Минах колата и на компютърен тест, но не ми дава никаква грешка! Благодаря ви предварително!
|
Сря Май 07, 2008 1:40 pm |
|
 |
sok1
|
А показва ли нещо въобще или дисплея е тъмен? Да не би да ти е изгоряла лампичката на подсветката на този дисплей? Ако имаш възможност, дай някаква снимка на таблото при подаден контакт.
|
Сря Май 07, 2008 9:37 pm |
|
 |
vasko_ss
Регистриран на: Сря Май 07, 2008 11:12 pm Мнения: 1 Местоположение: Силистра
|
Колега провери бутона за зануляване на километража.Понякога при натискането застава и не се връща.Необходимо е да бъде хванат с пръсти и издърпан,за да се върне в нормално положение.Аз имам такъв проблем,но го решавам по този начин 
|
Сря Май 07, 2008 11:23 pm |
|
 |
valter_b
Регистриран на: Сря Май 07, 2008 1:31 pm Мнения: 2 Местоположение: Плевен Област
|
опитах да издърпам лостчето но никакъв резултат.Искам само да поясня,че браво хгт няма електронен дисплеи,но пък в някои сервизи ми казаха че точно този модел няма и жило тоест изключвам варианта да се е скасало самото жило!
|
Чет Май 08, 2008 8:23 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|