|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Бушон ли е не е ли бушон?Това е въпроса!
Автор |
Съобщение |
FANTOMA
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Фев 28, 2008 3:20 pm Мнения: 25 Местоположение: Габрово
|
 Бушон ли е не е ли бушон?Това е въпроса!
Здравейте колеги.Купих си CD и мислех да си го слагам на типото но докато го слагах се допряхя накакфи кабели и маи стана късо за сажеление защото преди това бях прробвал този кабел с пробна лампа и имаше ток по него но сега нямаше след това леко късо.Гледах на типото то има сумати и бушони но стана късно и не съм ги проверявал сичките по принцип проблема в бушин ли е или в нещо друго и клаксона също отказа? не сам 100 процента сигурен но и габаритите маи се загубиха :( Сички идей и съвети ще са ми отполза става въпрос за ФИАТ ТИПО.
|
Пон Апр 14, 2008 9:07 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Всички кабели отиващи в купето,по които тече ток са прекарани първо през бушони.Няма страшно някой е изгорял,сваляй един по един и ще отркиеш виновника.При мене се получи същото като взех бравото,тия дето бяха слагали оригиналния касетофон вместо да запоят жиците ги бяха намушкали в евробуксата и стана късо.Смени си бушоните които са ти изгоряли и всичко ще е ОК 
|
Пон Апр 14, 2008 9:11 pm |
|
 |
FANTOMA
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Фев 28, 2008 3:20 pm Мнения: 25 Местоположение: Габрово
|
pi4_s_bravo написа: Всички кабели отиващи в купето,по които тече ток са прекарани първо през бушони.Няма страшно някой е изгорял,сваляй един по един и ще отркиеш виновника.При мене се получи същото като взех бравото,тия дето бяха слагали оригиналния касетофон вместо да запоят жиците ги бяха намушкали в евробуксата и стана късо.Смени си бушоните които са ти изгоряли и всичко ще е ОК 
Мерси  успокои ме.
|
Пон Апр 14, 2008 9:16 pm |
|
 |
Rokambol
|
Провери първо сервизния бушон, първият, горе, в ляво на конзолата.
|
Пон Апр 14, 2008 10:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|