|
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
ПОМОЩ за климатроник на брава-Радиатор
Автор |
Съобщение |
Alex_RT
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 8:12 pm Мнения: 294 Местоположение: Казанлък
|
 ПОМОЩ за климатроник на брава-Радиатор
Здравейте ,прочетох темата на 1 колега който е писал, че има проблем с климатроника, значи аз направих посочения тест и ми изписа грешка 11 и след това две нули.преди може би година колата ми я заредиха с фреон работи климатроника 2 седмици и увяхна ,а преди да я заредят с фреон я надуха с агрегат на 20 атм. и уж системата беше Ок.Искам да попитам някой може ли да ми разтълкува грешката ,която мие посочена и съотвено някакъв съвет.Благодарря!
_________________ Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V SX 1999
Последна промяна Alex_RT на Нед Апр 13, 2008 3:39 pm, променена общо 3 пъти
|
Вто Апр 08, 2008 9:47 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
За грешката колегата сок1 ще ти пусне схема,като види темата.Трябвало е веднага като си видял,че не работи климата да се върнеш при тия дето са тия правили да ги ступаш малко и да си оправят безплатно проблемите.За течове по системата не се надува,а се слага оцветител във фреона и като има теч се вижда с ултравиолетова лампа.
|
Вто Апр 08, 2008 9:53 pm |
|
 |
Rokambol
|
Няма информация за грешка "11"
Ето ти таблицата на грешките:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Апр 09, 2008 8:17 am |
|
 |
Alex_RT
Кара кола
|
Ходих на сервиз замерииха налягане и се оказа че нямам и грам фреон и човека ми каза ,че няма смисъл да я пълни с фреон ами трябва се намери от къде изтича,като аз му казах да я прави а той отказа ,каза че било трудно и т.н. После ми заяви че не се знае какво ще е и че няма да е евтино 200-300 лв!!!!!!!! аз питах дали не може да се открие от къде е теча с очила и ултравиолетова лампа ама ,просто май не е седял той кладен и ме препрати другаде.Искам да ви попитам какво да очаквам като ремонт за такова нещо ,колко са нормалните цени за такъв ремонт ,ясно че пълнене е към 70лв, а и в крайна сметка как да постъпя най-добре....?
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Сря Апр 09, 2008 8:54 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Да беше от софия да ти кажа,ама в Казанлък не знам къде можеш да свършиш работа 
|
Сря Апр 09, 2008 9:03 pm |
|
 |
Alex_RT
Кара кола
|
Здравейте ! ходих на майстор човека я погледна сапуниса я с вода и сапун и се оказа че е радиатор на климатика втръснат за сега.ще се опита да го завари,но ако не е сполучливо ще се наложи нов (друг).Някой може ли да каже колко пари струва нов и 2-а употреба съответно
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Пет Апр 11, 2008 7:00 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
80- 100 лв. е втората употреба- гледай да не е побит при транспорта на тръбичка, както и да не се рони пластинките между тръбичките при чегъртане с нокът.
|
Пет Апр 11, 2008 7:34 pm |
|
 |
Alex_RT
Кара кола
|
Някой може ли да даде информация далие необходимо да се сваля радиатора за охлаждането на антифриза,за да се свали радиатора на климатика или може да се свали като се свали предната броня, та така да избегна източване на антифриз и обезвъздушаване на водната система след това.
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Съб Апр 12, 2008 6:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|