|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Проблем със заключването.
Автор |
Съобщение |
marcelo
Регистриран на: Пет Мар 28, 2008 2:06 pm Мнения: 1 Местоположение: Бяла
|
 Проблем със заключването.
Първо здравейте! Нов съм във форума. Въпросът ми е имам Фиат Пунто, които може би е имал дистанционно заключване - съдя по ключа, които има един бутон и като го натисна светва една лампичка, но заключване не се получава. Някои има ли идея къде може да е проблема ?
|
Пет Мар 28, 2008 2:15 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
На мареата на баща ми има същото нещо на ключа и служи за отключване/заключване.На другия му ключ резервния също има такова копче,само че не работи заради издухана батерия.Съвета ми е да видиш на тъмно като натиснеш копчето дали светва диода.Ако не свети ти е заминала батерията-смени я и всичко ще е тип-топ 
|
Пет Мар 28, 2008 10:03 pm |
|
 |
arsenov
|
Тук във форума имаше тема за тези аларми . Да проблема явно е от батериите , но трябва да провериш мился че при предпазителите(бушоните) дали има ключалка и дали ти имаш ключе за там ) дали е активирана . Ако имаш и е активирана и не сработва значи батериите са се предали .А те се намирали някъде над пластмасовите кори на калниците не знам точно къде мисля че от ляво .
|
Пет Мар 28, 2008 11:15 pm |
|
 |
sok1
|
pi4_s_bravo написа: ...Съвета ми е да видиш на тъмно като натиснеш копчето дали светва диода.Ако не свети ти е заминала батерията-смени я и всичко ще е тип-топ  arsenov написа: ... Да проблема явно е от батериите, ... Май и двамата не сте прочели първия пост внимателно: marcelo написа: ... съдя по ключа, които има един бутон и като го натисна светва една лампичка, ...

|
Пет Мар 28, 2008 11:28 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|