|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Постоянно светещи мигачи-помощ
Автор |
Съобщение |
ivanchy
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Авг 28, 2007 12:59 am Мнения: 51 Местоположение: Стара Загора
|
 Постоянно светещи мигачи-помощ
Колеги днес като се прибирах от даскало преди да се кача в колата забелязах че мигачите ми светят нон-стоп.Реших да проверя дали ще почнат да мигат ако пусна наистина мигач или аварийни но не! Колата има и аларма.Ако някой е имал следния проблем моля за малко инфо.
Колата е брава 1.4 12 97г.
|
Сря Мар 12, 2008 4:33 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Пробвай да разкачиш клема на акамулатора и после закачи и виж!
А и темата е за Автоелекртоника 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Мар 12, 2008 4:39 pm |
|
 |
Rokambol
|
Залепило реле или проблем с алармата. Ако можеш първо я изключи. При положение, че причината е в нея, мигачите ще започнат да работят коректно.
|
Сря Мар 12, 2008 5:50 pm |
|
 |
ivanchy
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Авг 28, 2007 12:59 am Мнения: 51 Местоположение: Стара Загора
|
Колеги извинявам се за това,че не присаствах известно време,ама това е защото съм прост !
Чудех се къде ми е изчезнала темата
Намерих релето чукнах го и то се оправи но му остана нещо като навик един път да го сваля и ще се опрай,ама низнам как са сваля е,някой ако е свалял ще ме светне ли ?
|
Съб Мар 22, 2008 7:43 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
ivanchy написа: Колеги извинявам се за това,че не присаствах известно време,ама това е защото съм прост ! Чудех се къде ми е изчезнала темата Намерих релето чукнах го и то се оправи но му остана нещо като навик един път да го сваля и ще се опрай,ама низнам как са сваля е,някой ако е свалял ще ме светне ли ? Релето се сваля като го издърпаш надолу, като букса е с малка отвертка става! 
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Нед Мар 23, 2008 10:39 am |
|
 |
ivanchy
Кара Симсонка
|
Мерси за инфото ще пробвам отново 
|
Нед Мар 23, 2008 1:19 pm |
|
 |
Rokambol
|
Тези релета имат гадния навик да пукат спойки. Не си първия, който е имал този проблем. При мен спуканата спойка ясно се виждаше, на друг колега не успяхме да я локализираме и затова повторихме всички спойки. Релето "заспа" и от тогава няма проблем.
|
Пон Мар 24, 2008 12:01 am |
|
 |
ivanchy
Кара Симсонка
|
Колеги много съм благодарен за инфото ! 1 час се мъчих да го сваля и нз или ме е страх да го дръпна като хората надолу или незнам !
В интерес на истината не се е обаждало от известно време!
|
Пон Мар 24, 2008 8:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|