|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Изгасна ми лампичката за фаровете
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
ако е хубаво времето тази събота и неделя ще сменя крушчиците и ще пиша какво е станало ...
ама ако е студено - оставям за на пролет че ми писна от студове 
|
Сря Фев 13, 2008 12:31 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
CHILIEV написа: ако е хубаво времето тази събота и неделя ще сменя крушчиците и ще пиша какво е станало ... ама ако е студено - оставям за на пролет че ми писна от студове 
Ако е като днес и аз ще поразпилея колата
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Фев 13, 2008 12:48 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Ferrari написа: CHILIEV написа: ако е хубаво времето тази събота и неделя ще сменя крушчиците и ще пиша какво е станало ... ама ако е студено - оставям за на пролет че ми писна от студове  Ако е като днес и аз ще поразпилея колата
не че нещо ама май го дават мнооооого студено и сняг
В петък с усилване на вятъра от север ще започне да навлиза по-студен въздух. Облачността ще се увеличи и привечер в северните и източните райони ще завали сняг. Повече слънце ще има в Югозападна България. В събота облачността над страната ще е променлива, по-често значителна. В много райони се очакват снеговалежи, по-съществени в Централна България. Ще духат силни северни ветрове и температурите рязко ще се понижат.
източник: в-к Стандарт
|
Сря Фев 13, 2008 2:19 pm |
|
 |
marto_gp
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 21, 2007 12:21 am Мнения: 443 Местоположение: Оряхово
|
 MGP
georgian написа: Ей така изглеждат, по 50-60 ст. бройката. В какъв цвят ти свети таблото сега, мисля че се продават цели комплекти за префасониране на осветлението на таблото, като оригиналните крушки се сменят с диоди. Не знам за Типо има ли, а и лично аз предпочитам оригиналното (фабричното) осветление. Между другото и моята индикаторна крушка на къси/габарити днес си изпя песента, така че и аз ще се боря с таблото-ама не сега в тоя студ, като се постопли-тогава. 
Колега, то грушките ли сменят цвета на таблото, или има от вътре на таблото слюда в различен цвят, която определя цвета на таблото, и то в повечето случаи тя е зелена. Намерих такива крушки - сини и мисля да сменя осветлението на таблото.
_________________ Един не чул, друг не видял, а трети подкарал FIAT
Кара: Fiat Brava 1.6 16V 10.1995 г., Chevrolet Cavalier 3.1 V6 1992 г., Aprilia Rally 50 AC 1998 г. Skype: marto_gp
|
Сря Фев 20, 2008 6:07 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Поне на цифровото табло крушките са бели но се обличат с едни гумени зелени шапки.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Фев 20, 2008 6:14 pm |
|
 |
Rokambol
|
 Re: MGP
marto_gp написа: ... Колега, то грушките ли сменят цвета на таблото, или има от вътре на таблото слюда в различен цвят, която определя цвета на таблото, и то в повечето случаи тя е зелена. Намерих такива крушки - сини и мисля да сменя осветлението на таблото.
Синия цвят доста изморява очите. Ако го ползваш като основно осветление, може и да се разочароваш. Алтернативата е бледо синьо, почти бяло.
|
Чет Фев 21, 2008 7:10 pm |
|
 |
CHILIEV
|
а на моето табло дали самите лампички са зелени или има някакво полупрозрачно зелено фолио което придава цвета?
Последна промяна CHILIEV на Чет Фев 28, 2008 12:28 pm, променена общо 1 път
|
Нед Фев 24, 2008 2:47 pm |
|
 |
CHILIEV
|
CHILIEV написа: а на моето табло дали самите лампички са зелени или има някакво полупрозрачно зелено фолио което придава цвета?

|
Чет Фев 28, 2008 12:27 pm |
|
 |
VENELINAC
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Фев 16, 2008 11:33 am Мнения: 16 Местоположение: София 14 Искър
|
Здравейте момци, знате ли как да проверя дали всички крушки ми светят по таблото/демек само двете болченца на стъклото на таблото ли се свалят и то излиза лесно напред или е по голяма философията/, предварително ви благодаря. 
_________________ FIAT PUNTO 1.2 ELX, много бяга!!!
|
Чет Мар 06, 2008 9:53 pm |
|
|