|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Странен проблем с 3 различни CD-та
Автор |
Съобщение |
lunafiatik
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Ное 28, 2007 10:03 pm Мнения: 17 Местоположение: Габрово
|
 Странен проблем с 3 различни CD-та
Колеги здравейте. Имам един такъв проблем. На 3 автомобила с 3 различни плеъра, се появява един много смотан проблем. А той се изразява в следното:
Плеърите са някакви кофти марки - Neo, Elite и blaupunkt. Като последния е най-скъп. И 3те са горе долу нови и са с четец за SD/MMC мемори карти.
Но и при 3те се появява този проблем, когато възпроизвеждат МР3-ки от мемори картата отначало всичко е ОК, но след няколко дена слушане на тези МР3-ки, плеърите започват да прескачат някои песни. Тръгва МР3-ката и след няколко секунди се прехвърля на следващата. Някои пък ги изпълнява до средата и сменя на следващата, някои до 1вата минута а някои си ги плейва целите Т.Е. плейва и си ги сменя когато и от където иска безразборно. Това го прави само на МР3ки от мемори картата, (и трите плеъра са с различни мемори карти). При възпроизвеждане от дискове няма такъв проблем.
Интересното е, че се получава така и при 3те и за това си мисля, това да не е някаква екстра мамка му. :evil: Да не е активирано нещо, че да прави така.
И тъпото е, че като плейне песен и я прескочи след 30тата сек да речем, като я върна пак стига до 30тата сек и пуска следващата. А когато си избера директно файла (имам такава функция File Search) си плейва цялата песен. :evil:
Абе, че са боклуци боклуци са ма и 3те са почти нови и на 3те го прави тоя номер....... Нямам активарано нещо като рандом или тем подобни. В чудо се видях вече, и в служебната, и в мойта и в на баща ми колата същия х*й. Все едно мемори картата USBто не могат да се ползват :evil: , а пък аз заради тази екстра ги взех.
|
Пон Фев 11, 2008 10:49 am |
|
 |
NIKOLAKIS
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 8:21 pm Мнения: 1 Местоположение: Севлиево/Атина
|
провери да нямаш вирос в компа дето зареждаш картите
|
Вто Фев 12, 2008 10:27 pm |
|
 |
CHILIEV
|
100% ти е от СД-то или от компа ...
възможен вариант е да си активирал една опция "демо" или нещо подобно
при нея пуска част от песента и прескача на следващата ... това го знам само на теория
и не съм го гледал реално на колко секунди и как сменя песните но го има като опция
|
Вто Фев 12, 2008 11:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|